Когато говорим за нарушаване на кралски традиции, по-често го свързваме

...
Когато говорим за нарушаване на кралски традиции, по-често го свързваме
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън срещу кралските традиции

Когато приказваме за нарушение на кралски обичаи, по-често го свързваме с името на Меган Маркъл. Но и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън от време на време си разрешава произволи , изключително когато става дума за децата й.

На 25 декември Уилям, Кейт, Хари, Меган, Чарлз, Камила, както и кралицата и принц Филип участваха на тържествена работа в църквата в Сандрингам, където посрещнаха Коледа. Мидълтън не бе съпроводена от децата си , само че те незабавно станаха тематика за диалог сред нея и натрупалата се навалица, която желае да я поздрави.

 Снимка 397472

Херцогинята на Кеймбридж декларирала, че Джордж и Шарлот са станали доста рано тази заран, на 25 декември. И това ни навежда на мисълта, че желанието дребни деца да се вдигнат от леглото по първи петли може да бъде провокирано единствено от подаръците, които Дядо Коледа е оставил под елхата .

Според източници от кралския двор, Кейт не се тормози да нарушава кралската традиция подаръците да се разменят в коледния следобяд, когато всички се съберат на по чаша чай. Така нейните деца получават своите дарове рано сутринта на Коледа , както останалите им връстници, които не са с кралско родословие, написа Harper`s Bazaar.

 Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и една Коледа в Сандрингам
Цирковете на Меган и Кейт точно на Коледа

И по какъв начин Уилям и Хари са все по-далеч един от различен

Това не ни изненадва изключително, тъй като Мидълтън постоянно се е стремяла да възпитава децата си, игнорирайки - доколкото е допустимо, обстоятелството, че са принц и принцеса . Именно по тази аргументи постоянно е сравнявана с принцеса Даяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР