Когато говорим за любов, за настъпването на новата 2018-а, не

...
Когато говорим за любов, за настъпването на новата 2018-а, не
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 2018-а година

Когато приказваме за обич, за настъпването на новата 2018-а, не можем да чакаме нито минута повече! Искаме да знаем какво демонстрират звездите за любовта, какво ни чака през идващите 12 месеца.

Новата 2018-а дава обещание да бъде интензивна година, с трансформации за доста от нас. Ако до момента ревността и гневът са доминирали, добре е да създадем крачка обратно и да премислим още веднъж дейностите си, както и потребностите си в любовен проект. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп за 2018-а година.

Овен

Най-удовлетворителните неща в живота ни са тези, за които сме положили повече старания. Това важи и за взаимоотношенията ни. Ако представителите на зодия Овен желаят да видят плодовете на триумфа в любовта през идната година, те ще би трябвало да положат основите за тази смяна. Добре е това да се случи още в този момент или най-късно в първите дни на 2018-а.

Представителите на зодия Овен могат да преживеят позитивна смяна в любовния си живот, само че единствено в случай че са склонни да дадат от себе си. Важно е да създадат някои прочувствени корекции, да осъзнаят че връзката е взаимно битие. Това може да е годината, в която родените под този знак да намерят интимна обич, даже да създадат или получат предложение за брак.

Телец

За Телеца 2018-а може да бъде основна година за романтиката в неговия живот. Идеята за брак може да не е на напред във времето, само че ще се насладите на тонове фамилиарност и любовно въодушевление.

Възможно е на пътя ви да се появи сътрудник, който да ви предложи прочувствена и финансова поддръжка. Може да има висока активност на фамилиарност и непосредственост. Добре е да се научите да казвате „ Да “ на множеството благоприятни условия, които ще се появят пред вас.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, отлично е, че сте въодушевени от вашата работа, само че това не значи, че би трябвало да избутате настрана всички занимателни неща от живота. Намерете метод да избягате от ежедневния стрес. В това бягство може да срещнете някоя нова персона.

През 2018-а година интензивните работни планове може да запълнят огромна част от времето ви. Тъй като постоянно сте забележителни, новата обич може да възникне на работното ви място. Погрижете се за здравето си, спортувайте, обърнете внимание на визията си и изкарайте една чудесна 2018-а. Тази година може да ви даде хубави благоприятни условия за обич и романтика.

Рак

През 2018-а година Ракът ще желае да почувства сигурността и ангажираността в любовта. Ще има мощно въздействие върху хората, които ще среща, създавайки мощна връзка. Това е година, в която може да планирате деца. Обърнете внимание на отношението ви към половинката и се пробвайте да усетите и нейните стремежи.

Лъв

През идната година Лъвът ще се концентрира върху самоусъвършенстването си, без значение дали това е идната огромна стъпка в кариерата си или като направи здравето си по-голям приоритет. Но до момента в който вършиме всичко това, не забравяйте да държите очите си необятно отворени за нови любовни взаимоотношения. Чудесна година ще е 2018-а и около работно партньорство може да се получи нещо ново, наречено обич.

Дева

Девите ще бъдат в придвижване и ще имат редица благоприятни условия пред себе си за любовни случки, които да се трансфорат в любовни връзки, трайни взаимоотношения. Ще пътувате повече и тези ваши пътувания могат да ви срещнат с нови забавни персони, с които да преживеете нещо хубаво в любовен проект.

Везни

Понякога би трябвало да разтърсите нещата, с цел да видите разнообразни резултати. Ако в последно време сте се чувствали изостанали като в коловоз, помислете за предприемането на фрапантни дейности. Направете нужното за съживяването на вашия любовен живот през 2018-а.

Някои от вас може да излязат от зоната си на комфорт, да сменят дома или да създадат друга смяна в персоналния живот, която ще ги срещне с техния нравствен сътрудник. Дълбоко възприятие на фамилиарност и споделени прочувствени полезности може да преобладават в този нов любовен съюз.

Скорпион

През идната година скорпионите ще не престават да омайват със своята прелест. Ще имате редица благоприятни условия, в които да споделите любовта и пристрастеността си. Освен това ще оцените отначало сътрудниците си. Това може да е година, в която да извършите известни промени във външността си, да създадете нов жанр, да привлечете нов сътрудник. Без значение къде отивате, любовта ще ви следва.

Стрелец

Добра вест за Стрелците! Ключът към отварянето на нови благоприятни условия в любовния ви живот е да се поглезите на първо време. Отделете известно време за пътувания, за неща, които ще ви донесат наслада, вътрешен мир. Новата 2018-а година е идеална за далечни пътувания, в които да подхраните или излекувате душата си.

Любовта може да се крие тъкмо в някое пътешестване. Бъдете отворени, тъй като може да срещнете персона, с която да си паснете духовно и да имате вълшебна романтика.

Козирог

Връзка с най-хубав другар може да звучи като от филм, само че това може да се окаже вашата действителност през 2018-а година. Ако към този момент се намирате в сериозна връзка, ще се концентрирайте върху задълбочаването на съществуващите ви връзки. Нова работа или бизнес може да ви отделят от любовта.

Ето за какво е значимо да положите старания да закрепите вашата обич, да засилите другарството с обичания човек. Необвързаните представители на зодията да не не помнят, че другарство може да се трансформира в нова любовна връзка.

Водолей

Страхотно е, че сте амбициозни, само че с цел да бъдете в действителност щастливи, би трябвало да разберете по кое време да оставите работата настрани и да се концентрирайте върху подхранването на други аспекти от живота ви, като вашите взаимоотношения, даже и да останете отворени за сантиментални връзки на работното място. В края на краищата, прекарвате много време там.

Работният триумф може да засенчи желанието за взаимоотношения. Любовта може да намерите и посредством работата си, на събитие, спекулация с сътрудник. Но нещата в любовния ви живот няма да се трансформират, в случай че не поставите като приоритет персоналния си живот.

Риби

През 2018-а година Рибите ще споделят обич. Те ще могат да намерят обич, наслада и романтика на всички места към тях. Тъй като краят на 2017-а е все по-близо, добра концепция е да извършите равносметка на любовния си живот. Какво желаете от него? Какво би ви предиздвикало да се чувствате доста щастливи?

След като отговорите на тези въпроси, започнете с дребни стъпки да сбъдвате желанията си. Очаква ви 2018-а, изпълнена с обич. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР