Когато гласуваш за промени в конституцията, които ще те вкарат

...
Когато гласуваш за промени в конституцията, които ще те вкарат
Коментари Харесай

Премиерът: Корумпираните не ги е страх, защото си имат пазител и той се казва Иван Гешев

" Когато гласуваш за промени в конституцията, които ще те вкарат в пандиза - няма да го направиш. Наистина значително имаме завладяни институции ", безапелационен беше министър-председателят Кирил Петков по време на срещата си с бизнеса.

По думите му главната отговорност за обстановката с корупцията у нас е на прокуратурата.

" Ако там успеем да вдигнем похлупака, другите неща ще се подредят. Хората са страхливи, само че в този момент не ги е боязън, тъй като си имат страж, а той се споделя Гешев ", безапелационен беше министър председателят.

" За техен проблем сме в Европейски Съюз, а различен проблем за тях е, че не са диверенцирали толкоз доста. Национален или европейски бюджет - все бюджет за крадене. Трябва да намерим задоволително случаи за злоупотреби с европейски бюджет, с цел да може Европейската прокуратура да ни бъде инструмент против този подкупен кръг, в който всички знаем кой е част от него ", сподели още Петков.

" Няма по какъв начин след всичките тези години ние да кажем " прощаваме ви ", съобщи той в подтекста на възможна промяна на обединението с присъединяване на Движение за права и свободи и ГЕРБ в нея и изрично съобщи, че това няма по какъв начин да се случи.

" Аз няма да съм този министър председател, който да подаде ръка на този, който е крал от България толкоз години ", безапелационен беше Кирил Петков.

" Аз към този момент го споделих към Движение за права и свободи. С другари като тях врагове не ти трябват ", сподели още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР