Когато една връзка приключи, виновни за това винаги са и

...
Когато една връзка приключи, виновни за това винаги са и
Коментари Харесай

7 стъпки към мъжката изневяра

Когато една връзка завърши, отговорни за това постоянно са и двамата сътрудници. И в случай че са ви изневерили, това също е и по ваша виновност. В тази публикация ще уточним „ къде сте сбъркали “, в случай че сътрудникът ви е кръшнал. Може да сте провокирали изневярата по седем разнообразни метода.

1. Сексът се е трансформирал в рутина

За жал главозамайването от целувките и настръхването от докосванията не се резервират за дълго в една продължителна връзка. Общите ви желания, обичани пози и култове след време се трансформират в рутина, а физическата непосредственост става планувано мероприятие, чийто сюжет знаете доста преди следващата въведения. За да не става по този начин, би трябвало да отпуснете фантазията си и да се стараете да се изненадвате един различен. Още дълго ще си спомняте с боязън тези непредвидени „ дарове “.

2. Не ви се занимава с обичания

Покрай домакинската работа, служебните отговорности, поддържането на хубостта ви и ходенето по магазините към този момент нямате време да се занимавате с колегата, да се грижите за него. Целувате го заран, излизайки за работа, обаждате му се един път денем, на вечеря го питате без необикновен интерес „ Как мина денят ти? “ – и това е цялото ви внимание към мъжа. Подобно студено отношение се възприема от господата като същинско наказване – те към този момент не се усещат нужни в тази двойка. Поглеждайки се в профил, сътрудникът ви се възприема като зарязан и посърнал човек.

3. Той се е отегчил от вас

Рутината отегчава безусловно всички. Но в случай че дамата е склонна да се помири със скуката в името на фамилията, то мъжът не е кадърен да търпи. Семейните обичаи са нещо отлично, само че разнообразието в взаимните занимания е доста по-плодотворно. Ако усещате, че сътрудникът стартира да губи интерес към вас и е все по-малко въодушевен за нормалните ви развлечения и почивки, значи е време да измененията нещо. И то на всички места – в близост си, в себе си, в него, в самата ви връзка. Променете външния си тип, отидете дружно на планина или измислете взаимен план, в който сътрудникът да види всичките ви мощни страни.

4. От обичана жена сте се трансформирали в майчица

Ако смятате, че загрижеността не може да е прекомерна, грубо се лъжете. Трябва да се грижите за колегата си тъкмо толкоз, колкото той има потребност. Ненатрапчиво и в точните моменти, с цел да е ясно, че тези грижи са от обич, а не от предпочитание да контролирате мъжа. „ Шапка взе ли си? А чадър? Телефонът ти зареден ли е? На срещата с шефа му намекни, че планираме ремонт… “ и така нататък – дамата, която „ мисли за всичко “, просто лишава на мъжа неговите значими функционалности в двойката и го прави непотребен. Освен това доста дами обичат да оставят бележки – само че не любовни, а с напомняния, нареждания или инструкции. След време сътрудникът ще се усети, че му напомняте на някого… а, да, на майка му! Това никак не е секси…

5. Ревнувате, вдигате кавги, провокирате го

Жените несъмнено са много прочувствени, само че въпреки всичко и рационални същества. Трябва да сте наясно, че в случай че непрекъснато тормозите колегата си със кавги, истерични прояви, прищявки, подиуми на ревнивост и съпоставения с други мъже, тази връзка няма да просъществува дълго. Анализирайте всяка своя страст поотделно. Ревнувате ли? Значи не се чувствате уверени в себе си или сте изгубили доверие към колегата. Заявявате прекомерно бурно настояванията и желанията си? Значи не получавате задоволително внимание от половинката и се пробвате да възстановите предходния интерес. Сравнявате колегата с други мъже? Значи сте му афектирани и ядосани – и това ви пречи да деянията любовта си към него.

6. Отнели сте му командната роля

Трудно е да се каже кой е отговорен за това, че дамата от домошарка се е трансформирала в самостоятелна бизнес-дама. Но около такава уверена, нападателна и всезнаеща госпожа мъжът губи своя престиж и престава да бъде водач и глава на фамилията. На него му е мъчно да се помири, че дели леглото си с „ мъжко момиче “, което по-добре от него забива пирони, взема решение проблемите с тръбопровода у дома и взима два пъти по-висока заплата. Мъжът желае да има до себе си нежна, грижовна, ранима и любеща жена – а не тази всесилна богиня.

7. Изоставате от него

Ако мъжът ви пораства и се развива, и вие не трябва да тъпчете на едно място. Трябва да сте му равни по енергетика. Ако той става по-мъжествен, вие би трябвало да ставате по-женствени. Ако той има ново занимание или въодушевление – споделете го или намерете нещо забавно за себе си. Двамата постоянно би трябвало да сте на една вълна.

Консултирахме се с психолог, с цел да отговорим на въпроса дали дамата с държанието и отношението си може да предизвика колегата да й изневери.

„ Да, всичките упоменати аргументи за жал имат въздействие, както и доста други. Когато стартирате сериозна връзка, значимо е да осъзнавате, че най-важното в нея са страстите. За да бъдат връзките ви положителни, би трябвало да си създавате взаимни „ завършения “, да пробвате нови неща в свободното си време, да подхождате по нов метод към общуването, секса и така нататък

Важно е да не забравяте, че сътрудникът буди интерес дотолкоз, доколкото в него има някаква мистерия. Не се тормозете да оставате сама, да отделяте време за срещи с другари и за обичаното си занимание – всеки от сътрудниците би трябвало да има персонално пространство.

И, несъмнено, не се превръщайте в една от тези дами, които след сватбата стопират да поддържат външния си тип или стартират да се „ разкрасяват “ пред обичания. Оставете козметичните си ритуали скрити от очите на колегата, да вземем за пример зад заключената врата на банята. Не стряскайте мъжа си с маска от хума на лицето или с викове при епилация. Променяйте външния си тип, бъдете в положително въодушевление и не забравяйте, че имате до себе си най-прекрасния мъж на света – въпреки всичко преди време сте го избрали точно поради това “. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР