Когато един мъж е влюбен, той е способен да дари

...
Когато един мъж е влюбен, той е способен да дари
Коментари Харесай

5-те етапа, през които мъжът минава, за да се влюби

Когато един мъж е влюбен, той е кадърен да подари обекта на своите усеща с най-голямата деликатност и обич, на която е кадърен. Според психолозите, преди той да хлътне по една жена, би трябвало да е минал през 5 стадия. Всеки един от тях носи му носи съответни специфични чувства, които му оказват помощ да разбере дали дамата против него в действителност заслужава.

Етап на прочувствен и физически комфорт

Първото чувство е обвързвано с душевния и физически комфорт. Когато е покрай дамата, в която е влюбен, той изпада в приятна еуфория и успокоение. За един мъж е доста значимо да се усеща сигурен и в естетика със себе си, да не се тормози и да отвори душата си пред дамата на сърцето си. В подобен миг той е подготвен да ѝ показа всичко за себе си - от най-смелите си фантазии до най-големите си страхове и разочарования в живота, без опасения, че ще бъде подигран и отритнат. Направи ли го, това е сигурен знак за обич! Ето за какво, в случай че в действителност изпитвате мощни усеща към мъж, разкрил пред вас цялата си душа, дайте му опция да усети напълно вашата угриженост към него.



Етап, в който той се стреми да бъде воин в очите на своята обичана

Вторият значим стадий при влюбването е моментът, в който мъжът изпитва потребност да бъде воин в очите на дамата, която го е запленила. За да наподобява в действителност като подобен, той стартира да се отнася към нея с извънредно почитание, демонстрирайки държание на истински рицар в блестяща ризница. във всеки един миг от тяхното другарство, той се интересува от нейното прочувствено положение, непрекъснато търси метод да ѝ бъде в помощ и поддръжка. Всичките му тези дейности приказват единствено за едно – той желае да се покаже пред дамата, която харесва, в най-хубавата си светлина.



Етап, в който той търси метод да бъде оценен

В третия стадий от влюбването, мъжът се стреми да бъде почтено оценен от дамата, която е разтупкала сърцето му. Това е третото възприятие. Въпреки минусите си, той има потребност да почувства своята стойност, когато е в нейната компания. Държи извънредно доста на това да усети, че дамата до него е подготвена да го одобри подобен, какъвто е. Естествено дамите желаят същото и дават най-хубавото от себе си, с цел да впечатлят господина, който ги е заинтригувал. Но някак си повече се опасяват да разголят своята психика. Когато обаче мъжът стартира да разкрива най-съкровените и дълбоки кътчета от душата си пред вас, бъдете сигурни, че той е съществено вдлъбнат. Приемете държанието му като комплимент и отвърнете със същото.

Етап, в който мъжът желае да накара дамата да се усеща сигурна до него

Това е четвъртото възприятие. Всеки мъж, който се е влюбил, държи дамата, очаровала сърцето му, да се усеща сигурна и спокойна в неговите ръце. Това е стадият, в който мъжът желае да разбере повече за обекта на своя интерес, интересува се живо от нейните стремежи, занимания, фантазии, занимания, мисли и усеща. Държи на нейната искреност. Той се радва, когато усети, че тя е подготвена да му разкрие всичките си секрети и да му се довери. Усещането, че можете да споделите с някого нещо и той няма да ви съобщи, е доста надълбоко възприятие.



Етап, в който мъжът търси откровеност

Последното пето възприятие е обвързвано с желанието на мъжа дамата, завладяла сърцето му, да е напълно откровена в възприятията си към него и да не се преструва. Той търси способи да се увери, че страстите, които демонстрирате към него, не са игра, а са мощни, дълбоки и същински. Щом той един път е усетил вашата чиста и всеотдайна обич към него, бъдете сигурни, че сте на път да покорите сърцето му вечно. Няма значение какъв брой дефекти имате, в подобен стадий на своите чувства той избира да остане до вас – сигурен знак за силата на неговите усеща.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР