Когато е бил само на 14 години, Андрес Канто е

...
Когато е бил само на 14 години, Андрес Канто е
Коментари Харесай

Тийнейджърът прекарва шест години в копаене на подземен дом в градината след битка с родителите си

Когато е бил единствено на 14 години, Андрес Канто е влезнал в дребен спор с родителите си, както доста младежи преди него, след което е зародила свада те му споделиха, че не му е разрешено да върви в локалното село с спортен екип.

Вбесен от това искане, младият Андрес вместо това остана у дома и даде отдушник на разочарованието си, като разруши земята в задната градина на фамилията с кирката на дядо си. Това, което стартира като раздразним акт на възмездие, скоро ескалира в дългогодишна фикс идея. До 2021 година, шест години откакто за първи път падна на земята, Андрес съумя да сътвори своя лична подземна пещера, цялостна с всекидневна и спалня.

Достъпът до скривалището може да се реализира по стъпала, издълбани в земята, а Андрес, който в този момент работи като артист, има проекти да го усъвършенства още повече отсега нататък. Въпреки че Андрес признава, че няма визия какво в началото е породило концепцията да вложи цялото си отчаяние в разкопките, той скоро стартира да работи върху него на ръка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР