Когато дойде тук Кирил Петков и Лена да ги питате

...
Когато дойде тук Кирил Петков и Лена да ги питате
Коментари Харесай

Борисов по БТВ: Защо не питате Лена и Кирил за парапета?

„ Когато пристигна тук Кирил Петков и Лена да ги питате за парапета и аз ще кажа кой какво е снимал. Уморих се към този момент да приказвам толкоз години за неща, които не са се случвали. Защо други не ги записват, за какво аз не протоколирам някого.  Вероятно ме записа същият, който записа и Кирил Петков и Лена с парапета, да каже той кой го записва, ще обединим старания да го открием. Еднакви несгоди имаме, идентични врагове “, сподели Борисов в предаването ‚тази заран “ по БТВ.

„ Ядосан съм на това, което направи служебният министър Росен Христов през вчерашния ден. Служебното държавно управление е да прави избори, не да дава оценки, има органи за това, ДАНС, ГДБОП, прокуратура. От къде накъде той ще атакува нашите възможни сътрудници от Политическа партия. Христов през вчерашния ден извърши политически акт на офанзива против Политическа партия. Той през вчерашния ден сподели чудовищни неща, макар че не бяха в зала Кирил Петков и Асен Василев в зала се надявам, че ще излязат и ще кажат “, съобщи Борисов във връзка разкритията на служебния министър на енергетиката Росен Христов.

 

Това му изявление остави водещият в неразбиране, дали пък водачът на ГЕРБ не приказва с подигравка, което пък той остави без съответен отговор.

Борисов добави, че скрито се надява Делян Добрев и Росен Христов да не са прави, тъй като мъчно тогава ще може да се приказва с Политическа партия и сподели данни на Национален статистически институт, че стотици милиарди са изтекли към Русия, а в това време държавното управление на Петков е купувало съветски газ в пъти по-скъпо.

„ Искаме оставката на Росен Христов, тъй като не може да атакува по този начин Политическа партия, а с тях и Демократична България. Разкри, че са купували съветски газ на високи цени “, съобщи още Борисов…иронично или…не.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР