Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите

...
Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите
Коментари Харесай

Хороскопът за април

Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите трендове за много разнородни читатели, на друга възраст, с разнообразни цели, едни с открити връзки, други очакващи да основат такива, а трети към този момент ги завършват. Всяка прогноза за знак се отнася за 1/12 част от популацията и няма по какъв начин да има покритие за всички упования с няколко реда. За най-точна прогноза се предлага персоналният хороскоп. А в този момент като предизвестие към всички: Меркурий продължава да бъде назадничав до 15 април. Влиянието от неговата назадничавост ще се усеща и малко по-късно. През този интервал не предприемайте нищо значимо, не започвайте нищо ново, избягвайте да сключвате контракти, да купувате огромни покупки като автомобил, битова техника, офис техника. Добре е да не се подписвате за брак и да избягвате новите запознанства. След тази дата стартира и растящият интервал на Луната и имате зелена светлина за дейности. Благоприятен и благополучен месец април на всички!

Овен –Вашият шеф Марс ще бъде в бранша на кариерата ви. Това значи, че най-сетне може да постигнете високите цели и да имате триумф. Време е освен да започнете комплицирани каузи и планове, само че и да получите незабавни резултати под формата на материални хонорари за вашата деятелност. В момента имате късмет да хванете шанса за опашката и да постигнете нещо, за което даже не сте мечтали. Но всичко това не изключва да има битка и комплицирани обстановки.

Може би ще ви посети чувството за дежа-вю, когато това, което се случва, ще ви наподобява познато, като че ли става в една паралелна галактика, където предишното ви е настояще и вие още веднъж преживявате това, което към този момент се е случило. Меркурий е в своя цикъл на ретроградно (обратно) придвижване в знака ви, което ще продължи до 15 април, тъй че се подгответе да пътувате в предишното. Може да има недоразумения, когато не сте разбрали и възприели погрешно някои смешки като засегнатост. Твърде доста самореклама може да докара до противоположния резултат, когато вместо самопризнание, да получите рецензия. Отделете време да изготвите лист с целите си, и може би ще ги съкратите малко.

Венера носи непоклатимост в връзките през по-голямата част от месеца, което ще ви накара да цените повече спокойната демонстрация на възприятията, в сравнение с романтиката и бурните пристрастености. Вашият рискован дух краткотрайно е позатихнал.

Телец – Марс минава през деветия ви дом, което ще усили вашата пристрастеност и предпочитание за завършения. Време е да разширите границите на усещането си и да излезете от зоната си на комфорт. Може да очаквате забавни събития и да се появят нови усещания. Постарайте се да отворите сърцето си и да се отпуснете, с цел да приемете елементарно измененията в живота си. Погледнете в бъдещето и определете вероятностите на кариерното си развиване.

Ще имате податливост да се единствено съжалявате, спомняйки си неприятностите, които е трябвало да преживеете. От това жалостиво въодушевление мъчно ще се освободите, защото Меркурий е в ретроградно (обратно) придвижване, което ще продължи до 15 април. Тъй като се намира във вашия загадъчен дванадесети дом, мнозина може да затънат в блатото на мъчителните страсти и мемоари, да си припомните остарели рани, изгубена обич, а в дълбините на подсъзнанието ви да се породят неразбираеми страхове. Тези, които са попаднали в сходна обстановка, да създадат опит да се измъкнат от всичко това и да се освободят от този нравствен товар, с цел да могат да намерят успокоение.

Венера във вашия знак ще ви прави очарователни и ще ви помогне да покажете най-хубавите си страни. Ще ви върви в любовта. В персонален проект ви чакат повече наслада и наслади. След 15 април можете да предприемете своите начинания във всичко, което сте намислили.

Близнаци – Марс ще минава през осмия ви дом, което ще вкара пристрастеност, динамизъм и тайнственост в живота ви. Сега можете да запалите искри в връзките си, да внесете повече придвижване в работата си и да разнообразите прочувствената част от живота си. Не се поддавайте на неоснователна ревнивост в този интервал, по-добре е да насочите силата си към придвижване и интензивност.

Вашият шеф Меркурий, който е назадничав до 15 април, през цялото това време ще обитава в дома на вашите другарства и връзки с обществеността. Приятелите или публичната работа могат да причинят проблеми. Възможно е да има спорове в приятелския ви кръг или някой от приятелите ви ще ви разочарова. Пазете се от измяната и злоба. Добре е да не забравяте, че в случай че не можете да кажете нещо положително, по-добре не казвайте нищо. В такива случаи мълчанието е злато.

При мнозина ще има мъртвило в любовта или секрети любовни афери. Някои нормални обстановки могат да се развият необичайно. Ще има много неизяснени неща във връзките ви. Внимавайте с хора, които не са надеждни.

Рак – Марс ще бъде в бранша на партньорството ви, по тази причина на напред във времето ще излезе съдействието ви с някого, както и любовните връзки с колегата ви. Създайте съразмерен тандем с индивида, който е значим за вас, само че уважавайте правото му на независимост и персонално пространство. От това вашите взаимоотношения ще имат единствено изгода.

На работното място, в бизнеса и в връзките с висшестоящи, би трябвало да сте по-внимателни, защото ретроградният Меркурий ще се движи в бранша на кариерата ви до 15 април. През този интервал може да има недоразумения, когато имате взимане предоставяне с авторитетни фигури, началници, хора с висок обществен статус или с представители на държавните органи. Вместо да се стигне до спор, би трябвало да търсите пътя за единодушие. Възможни са неприятни изненади.

Вие изцяло съществено ще се отнасяте към любовта. Няма да има доста романтика и пристрастеност, само че други неща в този момент са по-важни за вас, да вземем за пример подсилване на връзките. Дори да има сложни моменти, Венера ще ви поддържа и ще оправя нещата.

Лъв – Марс ще минава през бранша на работата и здравето ви. Ето за какво е значимо за вас да се грижите за тялото си, добре е да спортувате повече, да бъдете повече време на чист въздух. Забравете неприятните привички и подобрете външния си тип. "Здраво тяло – здрав дух " - тази сентенция би трябвало да бъде вашето кредо за идващите два месеца.

Меркурий е в интервал на ретроградно (обратно) придвижване, което ще продължи до 15 април. Възможно е по това време някои да почувстват разочарования или ограничавания, които ще станат източник на неспокойствие. Това може да бъде работата, любовта, условия в фамилията или просто цялостното отношение към живота. Положителната страна на този пренос е, че ще можете да преразгледате своите хрумвания и вярвания и ще съумеете да намерите същинското си предопределение. Някои ще се заинтересуват от духовните учения. Ще откриете, че повода за рестриктивните мерки е във вашите лични ограничаващи вярвания. Може би ще се отървете най-малко от част от тях, вследствие на което ще живеете по-пълноценен живот.

Звездите предвещават един трогателен месец, който ще ви накара да се чувствате по този начин, като че ли сте на небето. Освен, че можете да постигнете обилни постижения в работата, те могат да бъдат съпровождани и с материални придобивки. При някои ще възникне длъжностен флирт. Романтиката ще е в пълнен подем, а вие ще сте задвижвани от жаждата за завършения и предпочитание да успехите.

Дева – Марс ще минава през дома на любовта ви. Това значи, че персоналният ви живот ще стане доста по-ярък и можете да добавите романтика във вашата връзка. За вас това време ще се окаже доста прелестно и радостно, буйно и автентично. Но би трябвало да бъдете по-търпеливи, с цел да не изплашите половинката си с вашата ревнивост. Да укрепите връзките си ще спомогне взаимно интензивно забавление, спорт или деен отдих

Вашият шеф Меркурий е назадничав и ще заема бранша на парите и секса до 15 април. Може да допуснете неточности в дребните неща, тъй че би трябвало да бъдете доста деликатни. Емоциите ви ще бъдат затормозени, а по-голямата част от вас ще станат подозрителни, ревностни. Подозренията и надълбоко вкоренените страхове имат корени във вътрешни проблеми като чувство за накърнимост, липса на доверие в хората, пресилено възприятие за личната ви значителност. Вашите тъмни страни могат да се проявят, тъй че е добре да работите върху себе си, до момента в който постигнете вътрешно обновяване. Друга тематика това са финансите. Възможно е да станат настоящи въпросите свързани с общите пари, налози, заеми, задължения, прехрана, завещание и други

В любовен проект месецът дава обещание да бъде много удобен. Личният живот ще се оживи, чака ви пристрастеност и по-позитивно разбиране на персоналните взаимоотношения. Венера ще сътвори положителни вероятности през мнозина.

Везни – Марс ще минава през бранша на дома и фамилията, от който фамилният живот ще стане по-ярък и по-динамичен. Ще изпитвате предпочитание за дейности: ремонтирайте, отправете се взаимно на фамилна отмора, купете нещо ново за къщата. Старите спорове в фамилията могат да се появят още веднъж. Бъдете доста търпеливи и поддържайте спокойна атмосферата. Сега можете да преразпределяте отговорностите и да променяте разпоредбите в фамилията.

Ретроградният Меркурий се намира в бранша на партньорството ви до 15 април. В връзките с сътрудниците може да настъпи интервал на недоразумение. Не са изключени различия със съпруг/а, непосредствен човек или бизнес сътрудник. Ще видите вероятностите за връзките си по-ясно, ще извършите верните заключения и ще стигнете до по-високо равнище на взаимно съгласие. Има значение салдото в връзките, тъй че всяка страна да се усеща равна. Погледнете в предишното, съживете спомените и търсете решения на днешните проблеми. Възможно е да възстановите връзки с човек от предишното.

Този пролетен месец ще ви направи по-открити и ще имате по-голяма нужда да споделяте възприятията, мислите, усещанията с обичания си човек. Ще можете да докажете своята угриженост и лоялност към него. За тези, които са към момента сами, интервалът е преуспяващ. Не губете вяра, имайте религия, само че положете старания и вие. Когато човек си оказва помощ самичък, тогава и Бог му оказва помощ.

Скорпион – Марс ще бъде в бранша на общуването. Във вашия живот ще е значима информацията, която ще получавате от разнообразни източници. Можете да постигнете доста благодарение на думите и подарък словото на убеждението. През този интервал ще станете дейни, мобилни и общителни. Опитайте се да избегнете споровете и неуместни обстановки, защото огънят и пристрастеността на Марс могат да ви създадат по-критични.

Ретроградният Меркурий ще минава през бранша на здравето и работата до 15 април. Време е да се погрижите за себе си и да внесете ред в света към себе си. Обърнете внимание на грижата за здравето и хигиената, водете деен метод на живот, посещавайте фитнес, яжте здравословна храна, по-често се разхождайте, почивайте. За страдание през интервала на този пренос има риск от пострадване, тъй че би трябвало да сте по-внимателни от нормално. Слушайте сигналите на тялото, може би от дълго време ви изпраща известия, на които не сте обръщали внимание. Ще се ускори желанието ви да критикувате другите. Когато ви обземат такива мераци, помнете обаче, че няма идеални хора.

Очаква ви един сантиментален месец, когато могат да се осъществен и най-смелите ви фантазии. За тези, които имат връзка – време за обединение и непосредственост с обичния ви човек. Хармоничният аспект сред Венера и Марс ще добави нова пристрастеност и плам в връзките ви. Месецът е добър и за нова обич.

Стрелец – Марс ще минава през бранша на парите ви и точно заради това финансовите въпроси ще излязат на напред във времето. През този интервал можете да подобрите финансовото си състояние, да намерите спомагателни източници на приходи. Ще бъдете по-енергични и предприемчиви. Новите каузи и планове, стартирали през този интервал, ще бъдат сполучливи. Паричните приходи могат да идват посредством сътрудници и други хора.

Ще започнете да гледате на любовта по-философски. Възможно е предходна обич да ви подсети за себе си. Не се изненадвайте, в случай че получите искане да добавите за другар в обществените мрежи някой някогашен възлюбен/а или някой, който не ви е виждал отдавна може да ви се обади. Ако споменът за изгубената обич не ви дава покой, може би си коства да опитате още веднъж? Ако към този момент имате връзка, дружно с половинката си можете да се отдадете на мемоари за предишното – разглеждайте остарели фотоси, идете на мястото на първата си среща, посетете обичаните си места. Възможно е някой остарял препъни камък да се появи още веднъж на пътя ви. Ако това се случи, бъдете почтени с колегата си, говорете намерено за вашите усеща. Не се опитвайте да избягате от въпросите непременно или да премълчите пред неприятните моменти.

Присъствието на Слънцето в бранша на любовта ще възпламени пристрастеността и ще разсънва възприятията ви. Месецът има огромен любовен капацитет. Очаква ви време, изпълнено с страст и доста обилно от позиция на персоналния живот. Можете да изпитате нова обич или да се задълбочи остарялата или с една да се върнете още веднъж към живота.

Козирог – Този интервал ще бъде доста деен и плодотворен за вас. Марс минава през знака ви и вие се оказвате в центъра на събитията. През това време можете да постигнете доста, ще имате задоволително мощ и сила за всичко, тъй че да не ви плаши нарасналата интензивност. Ще бъдете по-активни и буйни във всички каузи.

Тъй като ретроградният Меркурий се намира в бранша на дома и фамилията ви, тематиките за тях стават по-актуални. Можете да продължите доста неща, които са били отсрочени по-рано, а на някои просто не сте обръщали внимание. През този интервал ремонтът може да се забави (ако го планирате). Възможно е да възникне съществено неразбирателство с околните или родителите. Всичко това може да се трансформира в източник на стрес за вас. Вместо да влизате в спорове, помислете по какъв начин можете да разрешите различията. Не забравяйте за себе си, поглезете се с нещо, което ви е изключително обичано - вкусна храна, спа процедури, масаж и доста други, които ще ви донесат наслаждение и ще ви разрешат да се отпуснете.

През април вие ще бъдете щастливците на Зодиака. Очарователната Венера (планетата на любовта) до 24 април се намира в бранша на любовта и обещаваща завършения, ярки пристрастености и мощни страсти. Отношенията с обичаните ви хора ще са цялостни с деликатност и естетика. Ще бъдете способни да приемате и да дарявате обич. Насладете се на всеки момент!

Водолей – Марс ще минава през тайнственият дванайсети бранш на хороскопа ви. В този интервал от живота ви ще се ускори интуицията, а неизвестността, мистерията, вътрешният мир ще излязат на напред във времето. Вселената ще ви даде доста знаци и препоръки, които ще ви оказват помощ да намерите отговорите на всичките си въпроси. През тези два месеца не се натоварвайте с ненужна работа и почивайте повече, обърнете непосредствено внимание на себе си, заемете се с духовната част на живота.

Ретроградният Меркурий ще се движи през бранша на общуването ви. Изразявайте се малко и ясно и избягвайте неяснотата и всяко двусмислие. Има огромна възможност всичко, което казвате да не бъде разбрано вярно и да се пояснява по друг метод. Трябва да сте по-внимателни с новите хрумвания и планове. За нови инициативи времето е неуместно, в бъдеще те могат да доведат до отчаяние. Вместо това върнете се към незавършените каузи, завършете това, което е стартирано. Има възможност връзките с човек от предишното да се възобновят. Също по този начин е допустимо да срещнете сродна душа, което ще ви остави усещането, че сте били дружно в предходен живот. Друг израз на въздействието на ретроградния Меркурий са закъснения в превоза, известията, проблеми с документите, техническите средства.

През април ви чакат забавни срещи и запознанства. Могат да се зародят нови връзки, учредени на сходства в характерите и общи интелектуални ползи. Венера от бранша на дома и фамилията до 24 април ще оказва благотворно въздействие върху фамилните връзки.

Риби – В живота ви нови хрумвания и общуването с хора със сходни мисли излизат на напред във времето. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, защото Марс ще премине през бранша на другарството и публичните връзки. Можете да намерите нови другари, да срещнете хората, от които се нуждаете. Опитайте се да поддържате връзка с всички на равна нога и да не контролирате това, което вършат другите. Можете да постигнете триумф и да развиете своите хрумвания посредством взаимоотношение с другите. Много самотни Риби могат да срещнат своя сътрудник по Интернет.

Ретроградният Меркурий ще се движи през бранша на парите. Добро време за работа с финансови документи: проверявайте фактури, разписки, чекове, анализирайте разноските и приходите. Понастоящем, пред паричните потоци могат да зародят спънки и закъснения, тъй че е добре да преразгледате бюджета и да ограничите разноските. Възможно е да получите пари, които не са ви изплатили преди: за работа, хонорар или връщане на остарял дълг. Но те могат незабавно да изчезнат също по този начин ненадейно. В общуването избирайте верните думи, изключително в имейлите. Може да възникне още веднъж забранен проблем от предишното, с който би трябвало да се справите.

Април ви дава обещание естетика в връзките и доста удобни благоприятни условия. Бъдете отворени към света, към новото, не отхвърляйте срещи, пътувания. Не се знае от кое място ще изскочи шанса ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР