Когато 83 ТЕСТА, а на човек обикновено се правят по

...
Когато 83 ТЕСТА, а на човек обикновено се правят по
Коментари Харесай

Вирусна пропаганда, а има само 15 тежко болни: 0,7% от леглата в интензивните - slava.bg

Когато 83 ТЕСТА, а на човек нормално се вършат по 2 или 3, 2/3 от които в изолиран завод в Доспат, се показват за втора вълна на ковид, в случай, че в интензивните отделения има едвам 15 души С К19, което е 0,7% от потенциала от над 2300 кревати, това е агитация. Души, а не теста.

Не може някой да назовава себе си публицист и да не прави разликата. Още повече, у нас се употребяват проби, които са с не изключително огромна меродавност. Питайте за истината кметовете – в Кюстендил да вземем за пример, до момента в който се говореше какво ужасно огнище е намерено, се оказа, че оказалите се позитивни след първите по 2 теста, на идващите 2 се оказаха негативни. И до момента дори не кашлят. 32 теста на 8 души. Не 32 души, както ги пишат медиите.

Когато втори министър се карантинира за К19, откакто се е забъркал в всеизвестен скандал, това също е агитация. Напомняме – преди 2 месеца излезе икономическият Емил Караниколов, откакто се разбра, че 75% от „ медицинските материали” от ОАЕ в действителност са фурми – падаха се по 2 кг на човек, от бебе до баба, само че никой не се е похвалил да ги е опитавал. Сега карантинирана е министърът на земеделието Танева, откакто разгласи, че ще мамим Европа, тъй като другояче няма да усвоим парите от фондовете за земеделие.

Извадено било от подтекста, само че го споделя няколко пъти самата госпожа по подобен метод на публично съвещание, записа от което не оспорва като изцяло достоверен. При всички заклинания какъв брой сполучлив министър е, трагичното асимилиране на селските европрограми, което всички разбрахме по какъв начин се прави, та най-малко да излиза някакво, потвърждава с документи защо в действителност иде тирада.

Само напомням, че с изключение на големи проблеми с разкрития за корупция и некомпетентност през последните дни, наближава и 15 юни, когато е краят на „ изключителната обстановка”, последвала 2-месечното изключително състояние. Кой ли желае да я продължи? Защо ли?...

Вирусната агитация е ТЕЖКА КАРМА, а интервалът е подобен, че от 21 юни стартира време за отплата: кармична отплата. Което закъснее, идва тъкмо в точния момент!

Графика: Тихомир Безлов
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР