Кога БСП ще напусне властта, а вицепремиерът Корнелия Нинова ще

...
Кога БСП ще напусне властта, а вицепремиерът Корнелия Нинова ще
Коментари Харесай

„Възраждане“: Кога БСП ще напусне управлението и Нинова ще подаде оставка

Кога Българска социалистическа партия ще напусне властта, а вицепремиерът Корнелия Нинова ще подаде оставка, тъй като е очевидно, че страната ни оказва военна помощ на Украйна посредством присъединяване си в европейския механизъм за мира, съобщи в декларация от името на партия „ Възраждане “ депутатката Елена Гунчева. Тя напомни думите на Нинова, че Българска социалистическа партия няма да разреши България да бъде намесена във войната посредством доставката на оръжия.

„ Макар и да разбираме, че всяка партия в ръководещата коалиция може да има мнение, друго от общото, от началото на това Народното събрание се потвърди, че в името на властта всевъзможни безпринципни сделки влизат в действие “, установи Гунчева.

Социалистите реагираха остро на декларацията и обявиха, че показаната информация е погрешна.

„ Българска социалистическа партия пределно ясно сме споделили, че няма да участваме в гласоподаване, касаещо предоставяне на каквато и да е военна помощ за Украйна. Моля ви не правете внушения, които са прекомерно надалеч от истината “, прикани депутатът Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия. По думите му Българска социалистическа партия е поредна в позициите си.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР