Кое бе последното нещо, което споделихте на приятел, познат, колега? Често

...
Кое бе последното нещо, което споделихте на приятел, познат, колега?
Често
Коментари Харесай

Има неща, които не трябва да споделяте с хората

Кое бе последното нещо, което споделихте на другар, прочут, сътрудник?
Често в щастието и в тъгата си сме склонни да споделяме. Въпреки че от шерването ненапълно има изгода, съгласно индийските мъдреци има неща, които е добре да запазим в загадка. Кои са те и за какво е добре да не описваме за тях, вижте в идващите редове.

1. Не разкривайте проблемите на вашето семейство
Всичко, което се случва в фамилията, би трябвало да остане там. Въпреки че в шерването можете да намерите тип облекчение, когато разказвате за вашите проблеми, те наподобяват по-големи, в сравнение с в действителност са.

2. Не се хвалете за добрините, които сте създали
Никой не харесва хората, които парадират с положителните си каузи. Най-доброто нещо, което може да извършите е да запазите вашите дейности за себе си.

3. Не казвайте всичко, което чувате
Всеки може да се окаже в обстановка, в която чува нещо, даже от време на време да не го желае. Важно е да подминете чутото, изключително в случай че то е отрицателно. Слушането на неприятни и отрицателни приказки може да повлияе отрицателно и ще отнеме от позитивната ви сила. Не приемайте този товар.

4. Пазете концепциите си за себе си
Помнете, концепциите ви за бъдещето са нещо персонално. Какво планирате да вършиме в бъдеще, е ваше и интимно. Няма такова нещо като съвършена концепция. Ето за какво, всичко, което планирате, избирате да вършиме в близкото бъдеще, може да бъде саботирано от завистливи хора. Най-доброто нещо, което би трябвало да извършите, е да завършите плановете си и по-късно да говорите за тях.

5. Не разкривайте въпроси, свързани с вас самите
Има доста неща, които би трябвало да запазим за себе си. Въпроси, свързани с нашите привички, моментите на размисъл, в които оставаме уединено със себе си. Няма смисъл от това да ги разкривате на другите.

6. Не се хвалете с дребните си победи
Спазвате диета към този момент втора седмица, а тя дава и положителни резултати или пък сте получили малко покачване на заплатата... Чудесно, само че запазете тези дребни победи за себе си. Това може да бъде възприето като фукане или пък ще се откри някой, който да пречи на напъните. Продължавайте напред към нови върхове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР