Коджабашев бе съветник на не кого да е, а на

...
Коджабашев бе съветник на не кого да е, а на
Коментари Харесай

Щангист №1 Антон Коджабашев събаря Петър Кънев в Бургас

Коджабашев бе консултант на не кого да е, а на ексминистъра на спорта Радостин Василев, който към днешна дата е лидер на Политическа партия в Плевен. Щангист номер 1 към този момент е разгърнал обществената стратегия пред гласоподавателите си. Петър Демакса пък разчита на остарели лаври в Бургас, поради обстоятелството, че се гласи за следващ мандат в Народно събрание, шушукат недоволни от разпределението на първите места в листите бесепари.

 

Те несъмнено не пропущат да припомнят, че една от аргументите Корнелия Нинова да съобщи левите гласове и да гласоподава дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи " за " връщането на хартиените бюлетини, се криела точно при Кънев.

 

От години съперникът на Коджабашев върти една от най-успешните печатници в страната, която е единствената лицензирана за огромна част от типовете хартия и отбрани върху нея, употребена за бюлетините за изборите. Според неофициалната мълва Демакс още веднъж е подизпълнител на поръчката за Българска народна банка и ще завоюва голяма сума от завръщането на хартиения избор.

 

В случай обаче, че Българска социалистическа партия загуби мандат в Бургас и " Левицата " го отмъкне, това ще съставлява директен удар за " Позитано " 20. 

Както е добре известно, Петър Кънев е един от най-лоялните и великодушни благодетели за алената каса. През годините той е дарил стотици хиляди левове и нееднократно точно той е успявал да закрепи бюджета на Столетницата, когато е бил на дупки я поради задължения, я поради редица национални вотове, гълтащи милиони за пропаганда.

 

Разочарованите от Българска социалистическа партия акцентират, че в това време Коджабашев, който бе и общинар в Бургас, е добре прочут в града. Хората виждат в негово лице опция спортните бази да се ремонтират с по-бързи темпове от досегашните, изключително като се има поради безкрайната сага с арената. 

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР