КОД е гласът на свободния българин, който знае, че конкурентният

...
КОД е гласът на свободния българин, който знае, че конкурентният
Коментари Харесай

Петър Москов: КОД е гласът на свободния българин - Политика

КОД е гласът на свободния българин, който знае, че конкурентният пазар и самостоятелният бизнес водят до богато общество и високи приходи, а не социалистическа страна, която раздава парите ни като помощи и създава единствено инфлация и беднотия.

КОД съставлява гласовете на българите, които са уверени, че главната функционалност на страната е да подсигурява сигурността, опазването на здравето и положителното обучение на своите жители, по тази причина упорстват налозите им да се харчат най-вече за това. Те не са съгласни с техните пари да бъдат издържани и толериран разнообразни малцинства и подпомагани обособени бизнеси и знаят, че това освен деморализира обществото, само че и пречи на развиването на стопанската система, на постигането на високи приходи. Знаят, че когато страната раздава техните налози, това е социализъм, а социализмът ражда корупция, убива свободната пазарна конкуренция и води до ниско качество и беднотия. Българите, чийто глас показва КОД, имат вяра, че за пазара и демокрацията най-важна е свободата, и по тази причина не желаят страната да се меси в бизнеса, а единствено да следи за съблюдаване на законите и разпоредбите.

Идеите за ръководство на КОД подсигуряват тъкмо такава страна. Която с парите на своите жители им обезпечава сигурност, съвременно опазване на здравето и положително обучение. Държава, която охранява свободата на пазара и бизнеса, като не позволява нарушение на разпоредбите и не предлага преимущество за обособени компании и бизнеси. КОД ще спре безогледното разпределяне на парите на данъкоплатците във тип на ненужни помощи, тъй като това са социалистически практики, които водят до трупане на държавни отговорности, увеличение на инфлацията и повишаване на бедността. Управлението през последните години го потвърди.

КОД ще спре ограбването на страната от върхушката на остарелия комунистически режим, която през подвластни политици, подставени компании и купени служители източва парите ни за инфраструктура, опазване на здравето и обществени действия, и ни обрича да живеем в мръсна среда, да употребяваме некачествени пътища и превоз, лишава ни от съвременно опазване на здравето. Решението е незабавна лустрация, както постъпиха всички някогашни социалистически страни, и през днешния ден жителите им се радват на разрастваща се стопанска система, възходящи приходи и усъвършенствано качество на живот.

КОД е гласът на тези българи, които знаят, че в случай че се ръководи от самостоятелни от непознати ползи политици, България може да си подсигурява енергийна самостоятелност и ниски цени посредством ефикасното потребление на лични запаси от въглища и газ. КОД отхвърля зелените утопии, тъй като не вземат решение проблемите със замърсяването на околната среда, а само ни вършат небогати и подвластни, и са в интерес на непознати финансови ползи.

КОД е гласът на тези, които знаят и имат вяра, че България може да бъде самостоятелна страна, а българите могат да бъдат богати и свободни жители.

Парламентарни избори 2022

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР