Кобрата с два килограма повече от Фюри, сдърпване между двата

...
Кобрата с два килограма повече от Фюри, сдърпване между двата
Коментари Харесай

Кобрата с два килограма повече от Фюри, сдърпване между двата лагера на кантара

Кобрата с два кг повече от Фюри, спречкване сред двата лагера на кантара
Кубрат Пулев има преимущество от два кг пред Хюи Фюри преди финалния елиминатор за пояса на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория сред двамата на следващия ден вечер. На формалния кантар през днешния ден Кобрата бе 109 кг, до момента в който британецът - 107, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Утре вечер от 19:30 часа в зала "Арена Армеец" стартира боксовата галавечер, като преди главния мач сред Пулев и Фюри ще има други девет срещи, в това число сред Тервел Пулев и италианеца Леонардо Бруцезе, които ще се бият за купата на Европейския съюз в полутежка категория. Официалният кантар не мина без спор сред двата съществени лагера, като в самия край след замяна на реплики хора от щаба на Фюри налетяха на придружителите на Кобрата, само че пристрастеностите бързо се усмириха, а двамата боксьори останаха спокойни и не участваха в сдърпването.

Кубрат Пулев има 25 победи и една загуба на професионалния кръг, до момента в който братовчедът на Тайсън Фюри е спечелил 21 срещи и изгубил една. Победителят в утрешния мач ще стане формален кандидат за международната купа на IBF, която сега е владеене на Антъни Джошуа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР