Кобният водещ на CBS Стивън Колбърт стреля в четвъртък срещу

...
Кобният водещ на CBS Стивън Колбърт стреля в четвъртък срещу
Коментари Харесай

Колбърт обвини Фани Уилис за застрашаване на делото Тръмп в Джорджия: Сексът „достатъчно добър ли беше, за да рискува демокрацията?“

Кобният водещ на CBS Стивън Колбърт стреля в четвъртък против окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис за сантименталната й връзка, която хвърли в безпорядък делото за избирателен рекет в Джорджия против някогашния президент Тръмп, питайки „ какъв брой добър беше сексът “, че си струваше да рискува бъдещето на страната.

Колбърт покрива избухливото удостоверение на Уилис, демократ, управляващ обвиняването против Тръмп и неговите съобвиняеми по разнообразни обвинявания към опитите за анулация на изборите през 2020 година в Джорджия, в неговия монолог. Уилис беше упрекната в " неправилна " спекулация със специфичния прокурор Нейтън Уейд, който тя нае, с цел да помогне в преследването на Тръмп, и искри прехвърчаха в четвъртък, когато тя свидетелства за обвиняванията и отхвърли обвиняванията, че се е облагодетелствала финансово от наемането му.

Колбърт приветства показанията на Уилис, че тя не е „ подсъдимата “ по делото, само че по-късно стана по-сериозен и малко недодялан.

Стивън Кол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР