Коалицията стои изцяло зад премиера, обяви депутатът от Демократична България

...
Коалицията стои изцяло зад премиера, обяви депутатът от Демократична България
Коментари Харесай

Хамид: Държава, която си има цар, сигурно царят разпитва

Коалицията стои напълно зад премиера, разгласи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев в Народното събрание по отношение на разпита на Кирил Петков в прокуратурата.

Мирчев добави, че " Иван Гешев се е самозабравил и демонстрира избрана уязвимост сега ". " Не бих желал да допускам, че това е нещо друго. Коалицията застава напълно зад премиера несъмнено, в тази обстановка ", съобщи още Ивайло Мирчев.

Разпитът на премиера Кирил Петков провокира мнения и от страна на опозицията.

Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че няма нищо изключително в тази обстановка с разпита. " Не знам за какво това се приема като някакво напрежение. Г-н Петков в продължение на няколко дни твърдеше и в изявленията, и в обществени изяви, че има информация за хора, които са взели участие в закононарушения и корупция. Прокуратурата подхваща едно рутинно деяние да изиска информация от него, тъй като става въпрос за министър-председателя, под чието управление са всички служби и Министерство на вътрешните работи ", съобщи още Тома Биков. По думите му не е тъкмо разпит, а за нещо, което той е трябвало да отиде и да даде доказателства.

Според него би било проблем, в случай че министър председателят отиде с отрязъци от вестници. " Защото това значи, че ще се изложи. Ние може да сме се съпротива, само че и за нас не е прелестно българският министър председател да се излага. От един министър-председател се чака да се държи съществено ", сподели още депутатът от ГЕРБ.

От Движение за права и свободи също разясниха тематиката с разпита на премиера Кирил Петков.

" Леко съм комплициран. Държава, която си има цар, несъмнено царят разпитва. Най-вероятно царят има такива пълномощия в някои страни. Обърнете се към цар Киро ", съобщи Хамид Хамид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР