Коалицията ще продължи да управлява до пролетта. Засега се отлагат

...
Коалицията ще продължи да управлява до пролетта. Засега се отлагат
Коментари Харесай

Обрат: Отлагат се министерските оставки, ремонт на кабинета след вота

Коалицията ще продължи да ръководи до пролетта. Засега се отсрочват оставките на тримата министри Младен Маринов, Владислав Горанов и Емил Караниколов. Кадрови промени ще се разискват едвам след отхвърлянето на вота на съмнение в Народното събрание. За това са се разбрали съдружните сътрудници на съвета в Министерски съвет, траял към час и половина. От Обединените патриоти са се противопоставили на оставките.

" Абсолютно съм склонен с тях, че в този момент не би трябвало да се раздвояваме, а да покажем, че ръководещата коалиция си има своето болшинство ", съобщи Бойко Борисов. Той разясни за поисканите три оставки на министри: " Аз се оправдавам, само че когато регионалните координатори, когато партията ми изиска дейности, аз надлежно ги навеждам в дейности. Затова съм изискал оставките " изясни хода си министър председателят.

" С доста добре подбрана тактичност в обществото се привързва към Делян Пеевски и Движение за права и свободи, несъмнено, с доста общителното подпомагане на хора от така наречен градска десница ", отсече Борисов за лансираните изказвания по адрес на тримата министри.

" България е правова страна, подадени са при мен оставките, Изслушахме ги доста деликатно тримата. Действително, имат огромна поддръжка и всеки един от тях има важен принос ", сподели министър председателят. И изреди достиженията на всеки един от тримата министри - постигнатата финансовава непоклатимост, влизането в банковия съюз, по адрес на Горанов. " Вътрешният министър постави големи старания. Няма неразкрито ликвидиране. Полага и големи старания за публичния ред, макар че през вчерашния ден стана ясно по какви сюжети се развиват провокациите на митинга ", сподели Борисов за Младен Маринов. " Емо Караниколов три години способства за повишение на Брутният вътрешен продукт - рекорден растеж на вложения и на Брутният вътрешен продукт ", похвали и икономическия министър министър-председателят. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР