Коалицията ПП-ДБ, която управлява България във формат сглобка, губи изборите

...
Коалицията ПП-ДБ, която управлява България във формат сглобка, губи изборите
Коментари Харесай

РАЗКОЛ в Narod.bg: Веселата юристка на дедо Еконтий Рена Стефанова разцепи ПП-ДБ, изборите в Русе са загубени

Коалицията ПП-ДБ, която ръководи България във формат сглобка, губи изборите в Русе поради подпийналата юристка на дедо Еконтий Рена Стефанова, ожали се източник на Narod.bg от „ Промяната “.

До печалния край се стигна, откакто преди два месеца някогашният министър на превоза Николай Събев, който докара „ Български пощи “ до дъното, с цел да върви бизнесът на неговата „ Еконт “, съумя да набута дългогодишната си юристка в спедиторската компания Рена Стефанова за кандидат-кмет на Русе от ПП-ДБ.

Дамата, която съумя подари да изкара известно време като народен представител, се възприема извънредно неприятно от почитателите на обединението на Кирил Петков-Асен Василев и Христо Иванов-Атанас Атанасов. Според очевидци на Narod.bg от дунавския град Рена Стефанова е повода за невъобразим ерес в структурата, който ще докара и до скръбен край на 29 октомври.

Запознати със схемите в Русе настояват, че дедо Еконтий пробутва вярната си юристка за поста на инат на гласоподавателите на Политическа партия в гонене на свои корпоративни ползи, макар че обществено се отхвърли от „ Продължаваме промяната “.

Кандидат-кметицата на Русе е позната с няколко изцепки, които разрушават доверието в партиите, които я издигнаха. Пионката на дедо Еконтий взриви обществеността в Русе с признанието, че тъй като сега няма работа и надлежно разполага с доста свободно време, може да стане апропо и кмет на един от най-красивите български градове.

Втората отвратителна издънка стана през декември 2021-а, когато подпийналата Рена Стефанова, тогава настоящ народен представител, прегази стара жена на пешеходна пътека в София. След ПТП-то пенсионерката Димка Димитрова, която беше закарана по неотложност в „ Пирогов ” с заплаха за живота.

Реклама

Катастрофа стана в деня на откриването на 47-ия парламент – 13 декември 2021 година Депутатката, която постоянно гаврътвала по няколко чаши винце за цвят на бузките и искра в очите, блъснала с тойтотата си старицата, която пресичала на „ зебра “. Версията на Стефанова бе, че единствено я е „ закачила с бронята на автомобила си ”.

Възрастната жена тръгнала на пазар, когато депутатката връхлетяла върху нея без никакъв спирачен път. След приема в „ Пирогов “ незабавните медици открили счупени гръбначни прешлени, поради което след това дамата остава с частична неработоспособност за цялостен живот.

Очевидци на злополуката настояват, че Рена Стефанова е била очевидно почерпена и нападателна и непрестанно заплашвала пристигналите на място служители на реда със статута си на народен представител и близостта си с тогавашния министър на превоза Николай Събев, на който неведнъж звъняла след ПТП-то.

Близки на ексдепутатката настояват, че постоянно употребявала чаши вино с обяда си, което най евентуално се е случило и въпросния ден. Именно поради това остават подозренията, че Рената изобщо не е забелязала старата жена и просто я прегазила.

По-късно обаче тестът на Стефанова за алкохол се оказа негативна, а познати на пострадалата не скриха подозренията си за оказан напън над униформените чиновници.

В следствие прокуратурата изиска и получи депутатския й имунитет и казусът приключи с признание на виновност от обвинената и присъда от 3 месеца условно с 3 години изпитателен период след подписване на правосъдно съглашение.

Въпреки че към момента е в изпитателен период, това не пречи на ексминистърът и русенски олигарх Николай Събев да надделее и да пробута Рена за претендент за кмет на Политическа партия в Русе, макар че партията разполага с доста по-амбициозни и професионално готови младежи, които биха постигнали в действителност съществени триумфи. Вместо тях компрометираната Рена Стефанова отива на избори, с цел да загуби, приключи информаторът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР