Коалицията Обединени патриоти не работи, това е факт от шест

...
Коалицията Обединени патриоти не работи, това е факт от шест
Коментари Харесай

ВМРО: Коалицията Обединени патриоти не работи от поне шест месеца

Коалицията " Обединени патриоти " не работи, това е реалност от шест месеца най-малко, разяснява пред публицисти Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация, който е и заместник-председател на Парламентарната група " Обединени патриоти ".

Парламентарен живот не считам че има, най-малко от два месеца, тъй като групата не се събира, нямаме общи позиции, формираме ги безусловно в зала на база на присъстващите сътрудници, опитваме се да ги убедим в някаква посока, постоянно съумяваме, тъй като въпреки всичко имаме общи визии, по тази причина сме и в една коалиция, сподели Искрен Веселинов. Той обаче уточни, че когато всяка от трите партии от " Обединени патриоти " дърпа в някаква посока, явно успеваемостта не е огромна. Например аз не мога да отида от името на ПГ при сътрудниците от ГЕРБ и да кажа, че ей този законопроект ми е доста значим и би трябвало да мине, тъй като нямам поддръжката на някоя от другите партии, уточни той. По думите му това положение е нездравословно и не може да продължава безпределно, предава Българска телеграфна агенция.

Искрен Веселинов разяснява, че търканията в обединението " Обединени патриоти " са по-скоро " постсеизмични земетресения след земетресението на евроизборите ". Нашият зов е сътрудниците, които не получиха добър резултат, особено за " Атака " приказвам, да се научат да губят, да одобряват загубата, да търсят виновността не в другите, а в себе си първо и мисля, че тогава връзките могат да се възстановяват, сподели представителят на Вътрешна македонска революционна организация. Нямаме за цел да затъваме в блатото на някакъв съдружен скандал, просто тъй като той е неправилен и взаимните обвинявания не водят никого до на никое място, уточни Веселинов. Той означи, че по тази причина от Вътрешна македонска революционна организация се пробват да не наливат масло в огъня.

Попитан дали евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки ще се извини на водача на " Атака " Волен Сидеров, с цел да бъдат изгладени връзките, Искрен Веселинов сподели, че в случай че това е цената, би приказвал с Джамбазки в тази посока.

Заместник-председателят на Народното събрание от " Атака " Явор Нотев разяснява, че управническата стратегия е в основата на активността и на трите партии от обединението " Обединени патриоти ". " Същественото в изказването и на господин Каракачанов, и на господин Сидеров, а и на господин Симеонов са поетите задължения, съгласно управническата стратегия. Това е акцентът и това е основата, към която ще се градят нашите връзки в границите на този мандат ", сподели Нотев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР