Коалицията ГЕРБ - СДС регистрира листата си за област Враца.

...
Коалицията ГЕРБ - СДС регистрира листата си за област Враца.
Коментари Харесай

Петя Аврамова поведе листата на ГЕРБ във Враца, Десислава Атанасова в Разград

Коалицията ГЕРБ - Съюз на демократичните сили записва листата си за област Враца. Водач е Петя Аврамова, която е била народен представител в шест следващи национални събрания и е някогашен министър на районното развиване и благоустройството в третото държавно управление на Бойко Борисов, оповестяват от БНР.
Тя изрази убеденост, че на идните избори обединението още веднъж ще бъде първа политическа мощ във врачанския изборен регион.
ГЕРБ печели парламентарните избори в района от 2009 година.

Смятам, че тези, които ни избират - нашите работодатели, се нагледаха на всевъзможни опити и на идните избори ще заложат на опита, на знанията и на хората, които могат да се оправят с рецесии. Убедена съм, че това са ГЕРБ-СДС. Това сподели лидерът на листата на обединението в Разград Десислава Атанасова след подаване на документите за регистрация в Районната изборна комисия, осведомят от Българска телеграфна агенция.

Тя уточни, че листата в Разград е от хора, които са се потвърдили в този тим и познават проблемите на града и региона. „ За следващ път тръгваме дружно за възстановяване на резултата, без да залагаме някакви съответни стойности “, уточни Атанасова. Тя добави, че последваща им цел е да се опълчват на апатията и хаоса, който е настъпил през последната година и половина. „ Смятам, че ние сме хора, които сме се потвърдили, в това число и през последната година и половина, като задоволително рационална, експертна, знаеща и можеща съпротива “, добави лидерът на листата в Разград.

Десислава Атанасова насочи покана към останалите водачи на листи за обществен спор за целите им както за региона, по този начин и националните. Тя добави, че програмата на ГЕРБ е подготвена и от на следващия ден ще стартира оповестяването по секторните политики в народен мащаб. Атанасова изрази вяра предизборната акция да бъде толерантна по отношение на политическия конкурент, като посочи, че от ГЕРБ-СДС постоянно са били с ясна визия за проблемите, с решения за тях, с задоволително опит и постоянно са подхождали с приемливост към съперниците си. „ Какво ли не сме виждали години обратно, в това число и грозни демонстрации. Надяваме се, че това към този момент е забравено и такива неща няма да има в идната акция “, добави Десислава Атанасова.

Вторият в листата Гюнай Хюсмен също съобщи, че ще водят положителна и толерантна предизборна акция без блян за безспорен брой гласове гласове. „ Неведнъж сме доказвали, че сме сериозна партия. Целта ни е да спечелим сърцата и душите на хората, с цел да се върне България в естественото си русло, да вървим напред и с всяка минала седмица да бъдем по̀ европейци “, добави той.

ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Разград излиза с листа от осем индивида. В нея влизат:

1. Десислава Атанасова

2. Гюнай Хюсмен

3. Галина Георгиева-Маринова

4. Владимир Димитров

5. Зоя Велкова

6. Валентина Френкева-Белчева

7. Красимир Христов

8. Айдън Шабанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР