Коалиция Продължаваме промяната – Демократична България“ внесе необходимите документи и

...
Коалиция Продължаваме промяната – Демократична България“ внесе необходимите документи и
Коментари Харесай

Съединението прави силата: Коалиция „ПП-ДБ“ се регистрира за изборите с 9999 подписа

Коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ внесе нужните документи и 9999 подписа за регистрация в Централната изборна комисия () за идните изключителни парламентарни избори на 2 април.

След внасянето на документите, съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков напомни написаното на постройката на Народното събрание, че съединението прави силата и разяснява. Днес вкарват същински смисъл в това, с цел да имат мощна група на новаторски сили в идващия парламент. И най-сетне вярата на всички българи да стане действителност.

„ Вярваме, че вярата дружно ще можем да я реализираме дружно, освен ние, само че и цялото гражданско общество, което се надява за нова България. За България, за която всички си мечтаем – време е да го създадем дружно “, добави Петков.

Христо Иванов, съпредседател на „ Демократична България “ (ДБ), сподели че България би трябвало да тръгне напред. Той разяснява, че всички имаме чувство, че България е спряла, тъй като силите на статуквото са забили пети и не дават тя да тръгне.
„ Нашата коалиция би трябвало да получи мандат
да ръководи, да постанова условия, да постанова дневен ред и да организира промени, а за това се изисква огромна политическа мощ. Призивът ни към всички български жители е „ подкрепете ни, тъй като другояче България ще продължава да тъне в това безвремие “, сподели Христо Иванов.

Съпредседателят на Политическа партия Асен Василев акцентира, че съгласно данни на Европейската комисия, България е осъществила растеж от 3,9 % за предходната година. По думите му главното, което Европейска комисия споделя с тези данни, е че е водена съответна политика по приходите и съответни обществени заплащания, които са подкрепили потреблението измежду популацията. Той уточни, че с съдружните си сътрудници от Демократична България са се договорили, че
ще съблюдават три % бюджетен недостиг,
в границите на който ще се създадат всички обществени заплащания. На въпрос дали ще приказват за импийчмънт на президента Румен Радев в границите на предизборната акция Асен Василев уточни, че за подобен може да се приказва, когато има парламент.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР