Коалиционният съвет при премиера е стигнал до консенсус по темата

...
Коалиционният съвет при премиера е стигнал до консенсус по темата
Коментари Харесай

Регионалната комисия в НС разглежда двете предложения за изплащане парите за пътища

Коалиционният съвет при премиера е стигнал до консенсус по тематиката за парите за пътища. Срещата стартира нощес в 19:30 ч. и продължи до късните часове на вечерта.

Източници от Министерския съвет потвърдиха пред bTV, че са стигнали до единно решение за проблема, който се развихри в последните две седмици, а точно парите за пътища.

В обединението имаше две оферти за механизма за разплащане - на " Продължаваме Промяната " и " ИТН ".

Решението е за композиция от двете и ще бъде показано за гласоподаване на изключителна районна комисия в Народното събрание този вторник.

След края на съдружната среща нямаше публични изказвания пред медиите.

Преди началото на срещата, на влизане в Министерския съвет Виктория Василева, заместник-председател на ПГ „ ИТН “, уточни в отговор на въпрос, че чака през днешния ден да завършват сделките за смяна в състава на парламентарните комисии.

Както по-рано през днешния ден Българска телеграфна агенция заяви, съгласно информация на интернет страницата на Народното събрание, Има Такъв Народ към този момент са внесли планове на решение за промени в състава на две парламентарни комисии - по конституционни и правни въпроси и по бюджет и финанси. Предложението е Има Такъв Народ да имат право на още едно място в тях за сметка на " Демократична България “ (ДБ). Така Има Такъв Народ ще има в двете комисии по трима членове, а Демократична България ще остане единствено с по един. В момента и двете обединения имат по двама представители в съответните комисии.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР