КНСБ преговарят с Обединени патриоти за управлението, както и за

...
КНСБ преговарят с Обединени патриоти за управлението, както и за
Коментари Харесай

КНСБ предлага мярка ала Тръмп за младите семейства

КНСБ договарят с Обединени патриоти за ръководството, както и за данъчната политика. Днес те се срещнаха в Народното събрание.

Президентът на синдиката Пламен Димитров изясни пред медиите, че желае да стартират диалози за въвеждане на необлагаем най-малко . Тази мярка щяла да коства 800 милиона лв. на бюджета . Обсъдена е програмата за ръководство на държавното управление. " Тези 800 милиона лв. ще влязат в бюджета на всички работещи българи - 2,8-2,9 милиона души " , сподели Димитров.

 От КНСБ упорстват за необлагаем най-малко
От КНСБ упорстват за необлагаем най-малко

Синдикатът желае да се форсира нарастването на пенсиите за трудова активност

Така страната щяла да повлияе на разполагаемия приход на хората. Тази мярка щяла да повлияе и на демографската рецесия.

КНСБ харесва мярката, препоръчана от американския президент Доналд Тръмп за сключилите цивилен брак . В първата година младоженците получават наличен приход от 24 000 $ .

 Българите са с най-ниски заплати на Балканите
Българите са с най-ниски заплати на Балканите

След нас се подрежда единствено Албания

Димитров счита, че у нас тази помощ за младите в брак може да е 24 000 лв. . Става дума за 27 000 фамилии в България, разяснява той . Може би това ще подтиква сключването на брак, акцентира президентът на КНСБ. Мярката щяла да коства на хазната 45 милиона лв.. Според патриотите тази концепция била забавна.

Пари за тези ограничения щели да дойдат от битката със сивата стопанска система и събиране на невнесени осигуровки . Резерви, колкото желаете, безапелационен бе Пламен Димитров.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР