Книгите винаги са имали специално място в сърцето ни. Те

...
Книгите винаги са имали специално място в сърцето ни. Те
Коментари Харесай

Какъв тип гадже сте според любимия си жанр книги

Книгите постоянно са имали особено място в сърцето ни. Те ни придвижват в нови светове, откъсват ни от проблемите, а от време на време даже построяват житейските ни възгледи. Замисляли ли сте се обаче по какъв начин обичаните книги оказват въздействие върху любовните връзки? Ето и какъв вид гадже сте съгласно обичания си род.
Романтика: Разбира се, че сте романтичка. Готови сте да положите доста старания в името на същинската обич и очаквате сътрудникът ви да направи същото. Обичате вечери на свещи, разходки, шоколади, цветя и пояснения в обич.
 Жената от тази зодия е доста гореща и единствено същински мъж може да я задържи! Жената от тази зодия е доста гореща и единствено същински мъж може да я задържи!
Такива дами изискват доста, само че и умеят да дават още повече! За да бъде извоювано сърцето на жена от тази зодия, има няколко неща, които...
Ужаси: Вие сте скептични във връзка с любовта. Винаги, когато някой е благ с вас, се чудите дали има прикрит претекст. Отнема ви доста време да се отворите за другите, тъй като не желаете те да употребяват вашите секрети. Вие сте затворена книга и ви би трябвало в действителност някой твърдоглав влюбен мъж.
Фантастика: Вие сте мечтателки. Винаги мечтаете за своята приказка, която да не е типичното факсимиле от сантименталните филми, тъй че постоянно концепцията за любовта ви харесва повече от действителността. Имате високи стандарти, тъй че ще откажете да се задоволите с нещо по-малко от тях.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР