Книгата Щуротии по Коледа събира произведенията на 11 млади таланта

...
Книгата Щуротии по Коледа събира произведенията на 11 млади таланта
Коментари Харесай

Книга на млади таланти подкрепя бъдещия център за водна рехабилитация в Русе

Книгата " Щуротии по Коледа " събира творбите на 11 млади гения

Проектът на Сдружение „ Мисия Градеж “ за основаване на коледна брошура „ Щуротии по Коледа “ е в стадий на художествено оформление преди стартиране за щемпел. Тя сплотява творбите на 11 млади гения, основана под креативните упътвания на Илия Деведжиев и по самодейност на „ Мисия Градеж “.

„ Съвсем скоро в имате извънредната опция да извършите фамилната библиотека още по-богата, като приобщите към необятния си хартиен свят едно малко украшение с неизмерима стойност. Вътре са поместени 14 изфантазирани истории, които пресъздават дълбокия смисъл на това да пръскаме добрина, да сеем обич, да носим смисъл някъде и за някого, да имаме очи за красивото в сивото злободневие, да упражняваме по-често лицевите си мускули в смях. И защото добротворчеството е житейска задача и е заразително публично събитие, нашата брошура получи специфичен подарък от ”Маргаритка “ – една история по текст на Илия Деведжиев.

С покупката на книжката ще допринесете за сбъдването на фантазията на Александър Русев, който въпреки през днешния ден да не е измежду нас физически, огрява с най-ярката звезда пътя на татко си Илиян Русев-Скури, който посвещава живота си на идеята за създаване в Русе на първия по рода си водно-рехабилитационен център за деца с двигателни и ментални проблеми “, споделят от „ Мисия Градеж “.

Цената на една брошура ще бъде 10 лв. за брой. Предварителни поръчки за количества може да заявявате на телефон 0883 599 291 или по ел. поща
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР