Книгата ще ви запознае с различните епохи на най-успешния в

...
Книгата ще ви запознае с различните епохи на най-успешния в
Коментари Харесай

Обръчите на Венера - библията на българската художествената гимнастика ще бъде представена в Сандански!

Книгата ще ви запознае с другите столетия на най-успешния сега спорт, както и с изумителните български дами, които са записали имената си със златни букви в историята на международната художествена гимнастика. Много разкази от първо лице ще разсънят изумлението ви.

Книгата се изкупува с невероятни темпове. Някои, които към този момент я прочетоха ни споделиха, че това е " Библията на българската художествена гимнастика ". Други я нарекоха " Пътеводител ". Трети споделиха, че това е " Наръчник за първенци ".

„ Това е история, написана посредством историите на повече от 70 дами. В нея има ужасно доста фактология. Надявам се, няма доста пропуснати имена, макар че през тези седем декади през художествената гимнастика несъмнено са минали хиляди “, съобщи Маринова.

Вера Маринова е директен очевидец на голяма част от тези 70 години и с типичната си класа, осведоменост и изказ ни разкрива невероятния свят на едни неповторими всяка за своето време дами. Ще си отговорите на въпроса " Как по този начин този чисто мекушав свят не спир

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР