Книгата показва горчивината и обтегнатите отношения в кралското семейство. Хари

...
Книгата показва горчивината и обтегнатите отношения в кралското семейство. Хари
Коментари Харесай

Принц Хари: Уилям и Кейт ме убедиха да сложи нацистка униформа


Книгата демонстрира горчивината и обтегнатите връзки в кралското семейство. Хари написа за това, по какъв начин дружно с принц Уилям са увещавали татко си да не се дами за Камила. В един от фрагментите той разказва по какъв начин Уилям и Кейт са го убедили да постави нацистка униформа за едно празненство с костюми.

В книгата има също по този начин разкази за приемането на опиати от Хари и опита му като водач на армейски хеликоптер в спора в Афганистан. Към момента от двореца Кенсингтън и Бъкингамския замък обявиха, че няма да разясняват събитията, разказани в записките на Хари. От тях обаче излиза наяве, че по-малкият брат на бъдещият крал е мощно отчаян, наскърбен и даже афектиран.

Коронацията е единствено след няколко месеца и светските хроникьори към този момент се питат дали след излизането на книгата Хари ще пристъва на церемонията или не.

Призовават татко си да не се дами за Камила

Двамата братя са се тормозили, че камила ще бъде „ тяхната зла мащеха “ и по тази причина са увещавали татко си да не се дами за нея. Хари твърди, че той и брат му са имали обособени срещи с Камила, преди тя публично да се причисли към фамилията. Няма детайлности по кое време тъкмо се е състояла срещата, както и на какъв брой години е бил Хари по това време.

Снимка: Reuters


Въпреки първичното съмнение обаче, на по-късен стадий двамата братя са били подготвени да ѝ простят от сърце, стига тя да успее да направи крал Чарлз III благополучен. Накрая са съумели да я одобряват и да проявят нежното почетения към кралицата консорт.

„ Срещата “ на Хари с мъртвата принцеса Даяна

Хари разказва по какъв начин тъгата от гибелта на майка му Даяна, принцесата на Уелс, го предиздвикала да потърси помощ от жена, която твърдяла, че разполага с вълшебен сили. „ Майка ти споделя, че живееш живота, който тя не би могла да живее. Тя искаше този живот за теб “, споделила му дамата.

Снимка: EPA


Принцеса Даяна почина в автомобилна злополука в Париж през 1997 година, когато Хари беше едвам на 12 години. Разказът на Хари за „ срещата “ с починалата си майка е къс. Няма и детайлности къде и по кое време е била срещата с дамата с вълшебен сили.

Уилям и Катрин го „ обличат “ в нацистки костюм

В записките си също по този начин Хари твърди, че Уилям и Кейт са го убедили да постави нацистка униформа за празненство с костюми през 2005 година Той разискал костюмите за събитието с двамата и ги помолил да дадат своето мнение. Избирал сред пилотска униформа и нацистко облекло. „ Обадих се на Уил и Кейт и ги попитах какво мислят “, споделя Хари. Те изрично му споделили: „ Нацистката униформа “ и той я наел за събитието.

Снимка: Getty Images


„ Уили и Кейт се смееха с глас. Беше още по-лошо от костюма на леопард на Уили. Много по-нелепо “, спомня си Хари. Тогава той е едвам на 20 години, а медиите безусловно го раздраха поради този костюм – фотографията му беше на всички първи страници. Това мощно травмира и огорчава младия мъж.

Употребява кокаин за пръв път на 17 години

Хари споделя, че му е било препоръчано да шмръкне линия кокаин в нечия къща. Тогава е бил едвам на 17 години. Признава, че е приемал опиата в още няколко пъти, макар че не му е било прелестно.

Снимка: Reuters


„ Не беше доста занимателно и не ме накара да се усещам изключително благополучен, както евентуално съм изглеждал в очите на всички останали, само че ме накара да се усещам друг и това беше главната ми цел “, написа още Хари в записките си. Тогава бил подготвен да опита всичко, което „ би трансформирало авансово открития ред “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР