Книгата на Омид Скоби Endgame предизвика възмущение при излизането си

...
Книгата на Омид Скоби Endgame предизвика възмущение при излизането си
Коментари Харесай

Принц Уилям и крал Чарлз наранени от атаки, докато Хари и Меган мълчат

Книгата на Омид Скоби Endgame провокира отвращение при излизането си на фона на куп кралски обвинявания, само че от този момент херцогът и херцогинята на Съсекс пазят безмълвие по отношение на нейното наличие

Твърди се, че кралят и принц Уилям биха били „ засегнати “ от мълчанието на Съсекс след книгата на Омид Скоби.

Endgame направи заглавия по целия свят с стартирането си като „ неточност “ в превода на холандски, където крал Чарлз и Кейт Мидълтън са посочени като двамата членове на кралското семейство, за които се твърди, че са изразили „ угриженост “ по отношение на цвета на кожата на сина на Хари и Меган. Скоби изрично отхвърли именуването на двамата членове на кралското семейство в книгата си, само че скоро направи противоположен завой и призна, че в действителност е показал крал Чарлз и принцесата на Уелс в " ранна " версия на тома.

От стартирането му принц Хари и брачната половинка му се пазят на разстояние и не са създали публично изказване по изказванията му. Кралският специалист Майкъл Коул споделя, че би било „ умно “ те да са изяснили, че нямат връзка с книгата или нейното наличие.

Той сподели на GB News: " Атаките против членове на фамилията му. Беше много отровно, споделиха и доста нездравословно за хората. Щеше да е доста мъчително за крал Чарлз и принца на Уелс. Би било извънредно умно, в случай че принц Хари беше дал да се разбере, че той и брачната половинка му не са източниците на книгата... че не стоят зад това, което е било написано, че те не го поддържат по никакъв метод. “

По-рано създателят беше описван като зов в пустиня за принц Хари и Меган Маркъл. На друго място в Endgame Омид назова принцеса Кейт „ студена “ и сподели, че тя „ потръпва “, когато Меган се загатва в диалог. Той също по този начин твърди, че Хари е бил " държан в незнание " за утежняването на здравето на починалата кралица Елизабет в часовете преди гибелта й.

Крал Чарлз е упрекнат, че е помолил личния състав да се „ отърве “ от Хари, когато херцогът на Съсекс е бил в Лондон, потвърждавайки, че е „ изнемощял “. Връзката сред Хари и неговия отчужден брат принц Уилям също е разголена.

Скоби по-късно признава за имената, които се появяват в холандския превод: „ Без да знам тогава, ранен и неизчистен текст беше възложен на холандския издател, с цел да могат те да стартират работа по превода, с разбирането, че техният превод ще бъде обновен до отразява окончателната версия на книгата, която публично изпратих.

„ Други чуждоезични издатели, в това число във Франция и Италия, правеха същото, макар че техните версии съвършено възпроизвеждаха приключената работа. Това, в което мога да съм сигурен, е, че редактирах деликатно, взех самостоятелен юридически съвет и приключената ми книга не беше същата версия, оповестена в Холандия. "

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР