Книгата е прекрасен подарък за Коледа! Със закупуването ѝ вие

...
Книгата е прекрасен подарък за Коледа! Със закупуването ѝ вие
Коментари Харесай

Писателят Явор Цанев се включва в кампанията за Ради от Русе

Книгата е прелестен подарък за Коледа! Със закупуването ѝ вие ще се включите в битката на едно самоуверено малко момиче с подла болест​

Писателят Явор Цанев донесе в библиотеката 20 броя от своя детско-юношески разказ „ Силвър и вампирите “. По този метод Явор се включва в благотворителната акция „ За Ради “, средствата от която ще бъдат дарени на фамилията на доктор Боряна Добрева-Стойчева и кинезитерапевта Даниел Стойчев за лекуването на тяхната дъщеричка Радина Стойчева (9 г.), която се оправя с онкохематологично заболяване, осведомят от Русенската библиотека.

Припомняме, че от ноември на няколко места в града, в това число и във фоайето на библиотеката бяха сложени дарителски кутии за Ради. Беше открита и сметка:

KBC Банк

RZBBBGSF

IBAN: BG57RZBB91551095117018

Даниел Христов Стойчев

(Daniel Hristov Stoychev)

Bank transfer in CHF:

CH3704835284238523000

Denitsa Dobreva

Revolut in CHF, EUR, or BGN (with reference “For Radi ”)

@denidobreva

https://gofund.me/0907032C

20-те броя от „ Силвър и вампирите “ към този момент са в Детски отдел „ Библиотечко “ с цена 10 лева за брой. Книгата е прелестен подарък за Коледа! Със закупуването ѝ вие ще се включите в битката на едно самоуверено малко момиче с подла болест! Нека дружно създадем Коледно знамение за Ради!

„ Силвър и вампирите “ беше номиниран в Националната премия „ Бисерче вълшебно “ 2021 година за детски книги и към този момент втора година е обичано четиво за дребните русенски читатели.

За тези, които към момента не знаят кой е той: Силвър е дребното коте със сребриста четина, което Мая и Алекс намират на село и прибират в града. Една година по-късно, през ваканцията, те се връщат при баба си и най-неочаквано им се случват поредност страховити завършения. Освен това децата откриват какъв брой невероятен котак е в действителност техният домакински любим.

Русенската библиотека благодари на писателя Явор Цанев за благородния жест!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР