Кнежа. Задържани са извършителите на тежко криминално деяние в Кнежа.

...
Кнежа. Задържани са извършителите на тежко криминално деяние в Кнежа.
Коментари Харесай

Задържани са извършителите на убийството в Кнежа

Кнежа. Задържани са причинителите на тежко престъпно действие в Кнежа. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .

Разследването по случая е почнало през вчерашния ден след сигнал за намерено безжизнено тяло на малолетен юноша в региона на Кнежа. В хода на оперативно-издирвателните и процесуално-следствени дейности, подхванати от криминалисти от ОДМВР - Плевен, е открито, че убитият 17-годишен юноша за последно е бил забелязан на 28 против 29 ноември да се качва на автостоп в автомобил. Според събраните досега данни жертвата не се е познавала с двамата арестувани. Той е изискал да го закарат с автомобила им от Кнежа до Бяла Слатина и да го върнат назад. При връщането към Кнежа сред тримата е зародил спор, довел до убийството. Зам.-окръжният прокурор на Плевен Николай Пачевски уточни, че арестуваните не са престъпно проявени. Единият към този момент е с наложена мярка за задържане за период до 72 часа, следва такава да бъде наложена и на другия обвинен в убийството. След това ще се пристъпи и към постановяване на непрекъсната мярка за арест.

Директорът на ОДМВР - Плевен ст. комисар Веселин Вътов посочи, че се работи по няколко версии за тежкото престъпно закононарушение. По думите му няма данни за напрежение, както в Кнежа, по този начин и в Бяла Слатина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР