КНДР разкритикува язвително президента на САЩ Доналд Тръмп, след като

...
КНДР разкритикува язвително президента на САЩ Доналд Тръмп, след като
Коментари Харесай

КНРД: Тръмп е изкуфял старец

КНДР разкритикува язвително президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто той написа в Туитър, че неговия нуклеарен бутон е по-голям от този на севернокорейския водач Ким Чен Ун и работи по-добре, съобщи БГНЕС.

„ Хората по целия свят са мощно обезпокоени от обстоятелството, че от ден дневно се утежнява психическото положение на Тръмп, който има достъп до нуклеарния бутон. Работата е там, че в случай че подобен изглупял дъртак като Тръмп бъде оставен работи, не е ясно да каква невъобразима злополука ще докара това”, се споделя в коментар на централния севернокорейски вестник и орган на Централен комитет на Корейската работническа партия „ Родон синмун”.

Изданието приканва Вашингтон да работи „ разумно” и предизвестява, че „ денят, в който Съединени американски щати предизвикат нуклеарна война на Корейския полуостров, ще е последният ден на САЩ”. Тръмп написа текста си в Туитър откакто в новогодишното си послание към народа Ким Чен Ун съобщи, че нуклеарният бутон е на бюрото му и Съединени американски щати не би трябвало да не помнят това.

Ким заяви също, че КНДР е основала атомно оръжие, което може да доближи всяка точка от територията на Съединени американски щати.
тагове КНРД нуклеарен бутон Тръмп изглупял старец
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР