КНДР разкритикува язвително президента на САЩ Доналд Тръмп, след като

...
КНДР разкритикува язвително президента на САЩ Доналд Тръмп, след като
Коментари Харесай

КНДР нарече Тръмп „изкуфял старец”


КНДР разкритикува язвително президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто той написа в Туитър, че неговия нуклеарен бутон е по-голям от този на севернокорейския водач Ким Чен Ун и работи по-добре.

„ Хората по целия свят са мощно обезпокоени от обстоятелството, че от ден дневно се утежнява психическото положение на Тръмп, който има достъп до нуклеарния бутон. Работата е там, че в случай че подобен изглупял дъртак като Тръмп бъде оставен работи, не е ясно да каква невъобразима злополука ще докара това ”, се споделя в коментар на централния севернокорейски вестник и орган на Централен комитет на Корейската работническа партия „ Родон синмун ”.

Изданието приканва Вашингтон да работи „ рационално ” и предизвестява, че „ денят, в който Съединени американски щати предизвикат нуклеарна война на Корейския полуостров, ще е последният ден на Съединени американски щати ”.

Тръмп написа текста си в Туитър откакто в новогодишното си послание към народа Ким Чен Ун съобщи, че нуклеарният бутон е на бюрото му и Съединени американски щати не би трябвало да не помнят това.

Ким заяви също, че КНДР е основала атомно оръжие, което може да доближи всяка точка от територията на Съединени американски щати. /РИА Новости
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР