Кметството на Токио възнамерява да интегрира чатбота с изкуствен интелект

...
Кметството на Токио възнамерява да интегрира чатбота с изкуствен интелект
Коментари Харесай

ChatGPT започва работа на пълен работен ден в кметството на Токио

Кметството на Токио има намерение да интегрира чатбота с изкуствен интелект ChatGPT в работата на всички столични организации от август. Това съобщи губернаторът на Токио Юрико Коике пред публицисти.

" Използването на ChatGPT ще стартира през август във всички отдели ", цитира губернатора осведомителна организация Киодо. „ Осъзнавайки преимуществата и отчитайки минусите на тази новаторска технология, ние имаме намерение да насърчим потреблението ѝ в редица административни области. "

Коике съобщи, че ChatGPT ще се употребява при правенето на документи и на осведомителни бюлетини за локалните поданици.

По-рано японският министър на административните въпроси и връзките Такеаки Мацумото съобщи, че възнамерява да опита да употребява ChatGPT в ежедневната работа на своето министерство. На собствен ред министърът на икономическата сигурност Санае Такаичи съобщи, че локалните управляващи нямат желание неотложно да не разрешават или по различен метод да контролират потреблението на ChatGPT и други стратегии, основани на изкуствен интелект.

ChatGPT на американската компания OpenAI е пуснат в употреба в края на 2022 година Услугата взаимодейства с потребителя в режим на разговор. Чатботът може да дава отговор на спомагателни въпроси, да признава грешките си, да оспорва неправилни догатки и да отхвърля несъответствуващи претенции. Възможностите на услугата привлякоха огромно публично внимание. Нововъведението беше подложено на критика, откакто беше употребявано от студенти в разнообразни страни за полагане на изпити и правене на университетски разработки. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР