Кметството на село Хрищени и НЧ Стефан Генчев 1901“, съвместно

...
Кметството на село Хрищени и НЧ Стефан Генчев 1901“, съвместно
Коментари Харесай

В старозагорското село Хрищени организират онлайн конкурс

Кметството на село Хрищени и НЧ „ Стефан Генчев 1901 “, взаимно с Община Стара Загора, оповестиха онлайн конкурс на тематика „ Райската ябълка- божествено, красиво и вкусно прелъщение “. В него могат да вземат присъединяване всички фенове на вкусния божествен елексир като изпратят фотография на декорация или със силата на думите, с хубостта на четката и боичките, посредством сръчността на ръцете си показват своето обръщение.

„ Отдайте се на своето въображение, развихрете фантазията си, пресъздайте по автентичен метод многото приложения на прелестния оранжев плод “, приканват уредниците.

Те чакат на адрес фотоси на рисунки, стихотворения, картички, сувенири, домашни украси… даже и записани от участниците видео послания.

Предложенията ще вземат присъединяване в специфична галерия, която ще бъде открита в пенсионерсия клуб на село Хрищени. Творбите ще бъдат оповестени на фейсбук страницата „ Читалище Стефан Генчев Хрищени “. Най-произведения ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти.

„ Традиционният фестивал на райската ябълка тази година няма да се състои, само че ние желаеме да запазим празника, който с доста обич сътворяваме към този момент четиринадесет години. Поради това желаеме да създадем онлайн нашето цветно събитие “, изясни кметът на село Хрищени Радка Желева.

Срокът за изпращане на фотоси и произведения е 30 ноември 2020 година. Изпратените оферти би трябвало да са съпроводени с трите имена на създателя, възраст, обитаемо място и телефон за противоположна връзка

Имената на наградените ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на уредниците на 4 декември.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР