Кметски наместник на село от община Трекляно е обвинен от

...
Кметски наместник на село от община Трекляно е обвинен от
Коментари Харесай

Кметски наместник продаде чужд автомобил срещу 5 л. ракия

Кметски наместник на село от община Трекляно е упрекнат от прокуратурата за продажба на непознат автомобил против пет литра ракия, оповестяват от Българска телеграфна агенция.

Мъжът е кметски наместник на село Долни Коритен. Той е предложил за продажба на различен мъж, увличащ се по възстановяване и възобновяване на ретро коли, лек автомобил „ Москвич “. Казал му, че е благосъстоятелност на негови умряли родственици. Предложил му договорка против пет литра ракия.
Отнемането на непознати коли не постоянно се санкционира като кражба Работната група от Министерство на вътрешните работи ще внесе концепциите си за законовите промени незабавно след края депутатската почивка
В реалност, въпросният автомобил, създаден през 1969 година, бил благосъстоятелност на различен човек. Колата била в техническа редовност и представлявала сантиментална стойност за него.

Стопанинът спрял да я ръководи заради икономическа нерентабилност и я оставил на предпазване в собствен унаследен парцел в с. Уши. След като открил неналичието му, подал сигнал в полицията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР