Кметът Здравко Димитров ще внесе предложение в Общинския съвет талантите

...
Кметът Здравко Димитров ще внесе предложение в Общинския съвет талантите
Коментари Харесай

Предлагат награда за малките пловдивчани, финалисти в “Като две капки вода“

Кметът Здравко Димитров ще внесе предложение в Общинския съвет гениите от Арт Войс център, които участваха в детския формат на „ Като две капки вода “, да бъдат наградени за достиженията си. Това разгласи той по време на срещата с Елена, Елизабет и Георги в заседателната зала на Община Пловдив.
Прочетете още
Припомняме, че 11-годишната Елана Василева, дружно със звездната си партньорка Десислава завоюваха формата, който събираше средства за три дела на УНИЦЕФ.

„ Прекрасен мотив да се съберем. Тези деца са доказателство, че в Пловдив се раждат доста огромни гении. Наше обвързване е и като родители, и като админи да се грижим те да се развиват “, сподели Зико и даде думата на дребните огромни звезди от Арт Войс център.

Първа показа страстите си победителката Елена: „ За мен „ Като две капки вода “ беше незабравимо премеждие. И в бъдеще ще продължа да се занимава с музика “.

Като такова преживяване го дефинира и нейният връстник Георги.

„ Беше огромно неспокойствие и хубаво преживяване, а най-вече ми хареса, че се срещнах с още деца “, сподели 10-годишната Елизабет.

Вокалният възпитател и създател на Арт Войс център Руми Иванова описа и по какъв начин се е стигнало до присъединяване на пловдивските гении. Обадил ѝ се Кирил Кирилов – Кико, с цел да разбере има ли надарени деца, които да поканят в шоуто. Тя просто попитала - „ Колко? “. След това изготвила лист от 12 деца на възраст сред 7 и 11 години.

„ Никое от децата не знаеше какво следва. Останаха като „ гръмнати “. В петък ми се обадиха, с цел да ми кажат кои са определените, а в събота те към този момент заснемаха визитки и кашове. Цялото шоу бе проведено единствено за три седмици. Радвам се, че това предаване сподели какъв брой даровити деца има освен в Пловдив, само че и в цяла България. Атмосферата беше прелестна, нямаше съревнование и злоба, а обща цел “, сподели Руми Иванова.

Зам.-кметът по просвета Пламен Панов поздрави децата, само че акцентира и значимата роля на музикалния им възпитател. Защото във всеки огромен музикален формат възпитаниците ѝ постоянно са измежду финалистите, а това приказва доста за професионализма ѝ.

„ Нашият екип им е помагал доста. Предоставили сме им база. Изнасят независими концерти и такива с биг бенда на Пловдив “, сподели Панов.

Той заяви, че през другите стратегии на общината и през фондация „ Пловдив 2019 “, надарените деца на Пловдив са подкрепени с 780 000лв., а това е инвестиция в бъдещето на града. На финала Здравко Димитров им пожела да надминат триумфите на звездите, с които са пели на „ Като две капки вода “ за деца.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР