Кметът Тодор Попов инспектира на място строително-ремонтните дейности на терена

...
Кметът Тодор Попов инспектира на място строително-ремонтните дейности на терена
Коментари Харесай

В Пазарджик започна изграждането на басейн за деца на открито

Кметът Тодор Попов инспектира на място строително-ремонтните действия на терена на така наречен дребен басейн. Той е ситуиран до към този момент реновираното плувно оборудване, по-известно в Пазарджик като " Балона ".

Басейнът ще е с размери 23 на 23 метра, разграничен с разнообразни дълбочини. В единия край ще е към 80 сантиметра, с цел да могат най-малките да се учат да плуват, а в другия ще бъде към 1,20 метра и ще е предопределен за към този момент можещите, разясни Попов. Той добави, че е планувано създаване на трибуни и слагане на слънчеви акумулатори, с цел да се понижат разноските за отопление на водата.

Кметът изясни, че в региона на новото плувно оборудване са планувани още детска площадка, заслон, пейки, площадка за обща физическа подготовка и малко подготвително стрелбище от 15 метра, което да се употребява от състезателите по петобой.

Попов увери, че ще бъде направено всичко допустимо тази година на 1 юни децата на Пазарджик да могат да  употребяват новия басейн и част от плануваните прилежащи уреди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР