Кметът Стойчо Баненски свика среща с представители на институциите, работещи

...
Кметът Стойчо Баненски свика среща с представители на институциите, работещи
Коментари Харесай

Работна среща на общинското ръководство на Банско с институциите, отговорни за сигурността на жителите и туристите в града

Кметът Стойчо Баненски свика среща с представители на институциите, работещи на територията на община Банско – Полиция, ПБЗН, ПСС, Спешен център, Горски стопанства Места, Добринище и Елешница, ВиК, „ Юлен “АД, Национален парк “Пирин “, както и зам. -кмет Сашка Въчкова, секретаря Иван Докторов и началници на общински структури.
Поводът за срещата бе основаване на работеща система за връзка, съгласуване и взаимни дейности при зародили обстановки, бедствия и повреди, както и за превантивни дейности при предстоящо затруднение на ситуацията. Целта е да се подсигурява реда, сигурността, сигурността и спокойствието на жителите и гостите на общината.
Община Банско е пред прага на дейния зимен туристически сезон, когато се чакат стотици хиляди посетители и ограниченията за усъвършенствана връзка и връзка в действително време сред всички институции, общината и кметствата са неотложни, бе очебийно в полемиката.
Участниците в срещата осведомиха общинското управление за направената подготовка за зимата и споделиха проблемите, за решаването на които е належащо подпомагане от Общината или нейното ходатайство на национално равнище. Всички институции имат подготвеност за сезона с техническа и материална обезпеченост, както и с проекти за работа в спешни обстановки, рапортуваха представителите им.
Кметът Стойчо Баненски ще привиква срещи в този състав регулярно през цялата година, с цел да се сведе до най-малко риска от спешни обстановки.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР