Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов е открит мъртъв в автомобила

...
Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов е открит мъртъв в автомобила
Коментари Харесай

Откриха кмета на Якоруда мъртъв в колата му, вчера е бил на лов в планината

Кметът на Якоруда Нуредин Кафелов е открит мъртъв в автомобила си, заяви Българска национална телевизия. Тялото е открито през днешния ден следобяд в лека кола в местността Цървуле. Това е в региона на хижа Трещеник, над града. 
Още по темата
Работи се по версиите ликвидиране или самоубийство. По данни на Министерство на вътрешните работи Нуредин Кафелов има годни разрешителни за късоцевно и дългоцевно оръжие.

Мъжът е открит към 16:30 часа, показаха от ОДМВР - Благоевград с огнестрелна рана в главата в лек автомобил.

Полицейски чиновници на място работят по определяне на всички обстоятелства и условия, допълниха от полицията. За случая е известена Окръжна прокуратура - Благоевград, осведоми Българска телеграфна агенция.

Кафелов е определен за кмет от листата на Движение за права и свободи за последно през 2019 година, само че е избиран непроменяемо в последните двайсетина години. Преди да стане кмет беше в управлението на Комисията за финансов контрол.

Кафелов бе проверяван от Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) поради възможен спор на ползи.

Областният шеф на Благоевград Николай Шишков разкри по бТВ, че през вчерашния ден Кафелов е бил на лов в планината.

" Вчера се чухме и се разбрахме да се забележим през седмицата ", сподели регионалният шеф, който сега е в Гърция. Той добави, че двамата се чуват съвсем всекидневно, а се познават съвсем от 40 години, още като възпитаници. " Г-н Кафелов беше един от най-дългогодишните кметове в нашата област ", добави още регионалният.

" Вярвам, че бързо ще разкрият повода за гибелта на кмета ", сподели Шишков и изрече съболезнования на община Якоруда и на фамилията на кмета. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР