Кметът на Враца събира най-високата такса в България за ледената

...
Кметът на Враца събира най-високата такса в България за ледената
Коментари Харесай

Мижи, да те лажем! Калин Каменов дере децата на Враца с най-високата такса в страната за ледена пързалка /снимки/

Кметът на Враца събира най-високата такса в България за ледената пързалка в града, откри инспекция на организация BulNews. Произволно съпоставяне на цените във Враца и Варна демонстрира, че децата в града под Околчица заплащат прекомерно скъпо за удоволствието да карат кънки на пл. „ Христо Ботев “. Тук на тях им желаят 4 лв. за 30 минути, до момента в който в морската ни столица това би им коствало единствено 50 стотинки. При това тази във Варна е на закрито, до момента в който във Враца е на произвола на времето. Разбира се, тук и в този момент въобще няма да разясняваме стандарта на живот край морето и в Северозапада, защото разликата е очевадна.
На процедура Калин Каменов дере крепко врачанските деца, за които се прави толкоз доста, само че единствено на хартия. В града непрестанно се вършат семинари, събрания и разнообразни събития, чиято цел сякаш е да подобрят живота на малчуганите. Стигна се до такава степен, че преди дни да разгласят кмета на града за „ Най-добър обществен сътрудник – кмет “ - нещо, което никак не се връзва с същинската обстановка в бедна Враца. Реално с тези безсмислени мероприятия се помпа самочувствието на суетния Каменов, до момента в който в това време той по всевъзможен метод товари жителите и техните деца. Ироничното е, че постоянно при осъществяването на своите служебни отговорности Калин Каменов наложително театралничи с щерка си или се обкръжава с присъстващи деца, внушавайки какъв брой е угрижен за тях. В цялата история на Враца няма различен кмет, който толкоз натрапчиво да е употребявал фамилията си, с цел да печели благосклонностите на обществото.
До общинските избори остават 8 месеца и врачани е добре да запомнят кой по какъв начин е експлоатирал техните деца в името на тлъстите доходи в общинската хазна. Прекалено безсрамно е да се употребяват наивните детски стремежи, с цел да се източват портфейлите на родителите им и в това време да се пускат платени материали в наведените локални медии какъв брой е загрижена общината за бъдещето на Враца. Хора, отворете очи!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР