Кметът на Велико Търново Даниел Панов (ГЕРБ) прие в кабинета

...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов (ГЕРБ) прие в кабинета
Коментари Харесай

Кметът от ГЕРБ на Велико Търново прие Пеевски в кабинета си

Кметът на Велико Търново Даниел Панов (ГЕРБ) одобри в кабинета си глобения по световния закон " Магнитски " и кандидат-депутат на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който прави предизборни обиколки във великотърновско.

На срещата са участвали още водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, кметът на Белица от Движение за права и свободи Радослав Ревански, който е непосредствен сподвижник на Пеевски, и членът на управлението на партията Камен Костадинов.

За провелия се диалог заяви пресцентърът на Движение за права и свободи, само че без да прецизира какво е обсъждано.

Освен член на ГЕРБ, кметът на Велико Търново Даниел Панов е и регионален координатор на партията.

В рамките на по-малко от година Пеевски първо се отхвърли от политиката, а след това се върна в нея. Той беше народен представител в четири Народното събрание – от 2009 година до март 2021 година. На изборите през април, както и на тези през юли Пеевски не беше в листите на Движение за права и свободи. Сега обаче той още веднъж е кандидат-депутат и води две листи на Движение за права и свободи – във Велико Търнов и в Благоевград.

От няколко дни Пеевски, който до неотдавна избягваше да се появява обществено, обикаля великотърновския район. Среща се с деятели, студенти, кметове, обикаля месокомбинати.

Преди ден беше в Свищов, където също се срещна с кмета на града - Генчо Генчев, който през 2019 година беше подсилен от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. При тази среща въпреки всичко обаче от партийния пресцентър на Движението показаха най-малко една от тематиките на диалога:

" Кметът на общината сложи въпроса за обезпечаване на финансиране за извеждане на тежкия трафик от града посока бъдещия скоростен път Русе-Велико Търново. Г-н Пеевски изрази мнение, че това би следвало да е ангажимент на всички бъдещи депутати от района и той персонално ще поддържа сходен план ".

" Категорично поддържам желанието на кметовете за по-голяма децентрализация “, споделил съгласно пресцентъра на Движение за права и свободи Пеевски при срещата си с кмета на Свищов Генчо Генчев.

Отново в Свищов – онлайн рубирка на Симон Милков, който преди време протестираше в поддръжка на Иван Гешев, откакто бе определен за основен прокурор.

Пред Милков кандидат-депутатът съобщи, че след изборите всеки ден ще бъде в Народното събрание. Ако Пеевски съблюдава думите си, това би било сериозна смяна, тъй като през последните години визитите му в Народното събрание в качеството му на народен представител са били по-скоро изключение.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР