Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев поряза мераците на Цветан Цветанов

...
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев поряза мераците на Цветан Цветанов
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски изненада Цветанов

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев поряза мераците на Цветан Цветанов за Народното събрание. И го изненада с вести за листите на ГЕРБ.

Нямам терзания, че в Пловдив област към партията на Цветан Цветанов могат да прелеят гласоподаватели от дясното пространство, разяснява Мараджиев  пред Дарик Пловдив. Той е регионален координатор на ГЕРБ.

" На 9 февруари ще останете сюрпризирани от листите на ГЕРБ. Над 80% от имената в тях ще са на напълно нови лица, има и доста младежи ", сподели още кметът на Стамболийски. Според него ГЕРБ ще има най-малко 4 мандата, а може и 5 от региона. " Не се тормозя от " ИТН ", тъй като виждам, че на терен те нямат структури по места. Относно партията на Цветан Цветанов - задоволително е единствено да видите какви са лицата в неговите листи, с цел да разберете, че към него не могат да прелеят гласоподаватели от дясното пространство ", разяснява Мараджиев. И заключи: " Републиканци за България " са като джудже, което се пробва да се качи на раменете на великана. ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР