Кметът на София Йорданка Фандъкова благодари чрез ефира на Нова

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова благодари чрез ефира на Нова
Коментари Харесай

Фандъкова не знае колко време децата няма да ходят на училище

Кметът на София Йорданка Фандъкова благодари посредством ефира на Нова телевизия на всички софиянци, които съблюдаваха възбраните и не нарушиха възбраната за скупчване.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1838
Тежко беше ситуацията обаче на Панчарево и в парк Витоша. "Ще помоля полицията да предприеме ограничения на тези места ", съобщи градоначалникът.

Доц. доктор. Атанас Мангъров разкри: Пикът ще пристигна след 3-4 седмици

На въпрос склонна ли е да наложи извънредно строга карантина в София, тя отговори, че това зависи от Министерство на здравеопазването.

"Затова сега насочвам в действителност зов към столичани да съблюдават всички ограничения ", сподели Фандъкова.

Относно това дали ще спре градския превоз, тя съобщи, че това е най – лесното нещо, само че не става, тъй като има доста чиновници, които в действителност би трябвало да работят.

„ Всички изпитваме стеснение от тази рецесия. Години наред моля да се употребява градския превоз, а в този момент върша тъкмо противоположното “, съобщи кметът на София.

Фандъкова подсети какви ограничения за стерилизация се подхващат в София и по какъв начин се подкрепят възрастните хора в столицата.



Относно ваканцията на децата, тя съобщи, че не се знае нищо към този миг и не може да разяснява.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1838  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР