Кметът на Русе Пенчо Милков от БСП заварил дупка в

...
Кметът на Русе Пенчо Милков от БСП заварил дупка в
Коментари Харесай

Пенчо Милков заварил дупка в бюджета от 4,4 млн. лв.

Кметът на Русе Пенчо Милков от Българска социалистическа партия заварил дупка в бюджета от 4,4 млн. лева, разгласи той в телевизионно изявление. Милков е разпоредил цялостна инспекция в общината, с цел да е наясно с наследството, което получава от предшественика си Пламен Стоилов от ГЕРБ.

" Ще упорствам за повдигане на налога върху колите. Отдавнашна наклонност е румънците да си записват колите у нас, с цел да заобикалят високите данъци в страната си. Заобикаляне на закона е да притежаваш 2000 автомобила. На един българин се записват стотици коли, които по-късно се карат в Румъния. Начисляват им се налози, които не могат да бъдат събрани, тъй като нито един румънски жител няма да пристигна да си го заплати. Шофьорите на непознати коли не могат да бъдат санкционирани в България и те се възползват, с цел да нарушават брутално разпоредбите на придвижване ", разяснява Милков.

" Проблем са отчисленията в такса битови боклуци. Тази година са импортирани 3,5 млн. лева До момента към този момент сме събрали 17 млн. лева ", разгласи кметът.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР