Кметът на “Родопи” Павел Михайлов подписа договор с ДФ “Земеделие“

...
Кметът на “Родопи” Павел Михайлов подписа договор с ДФ “Земеделие“
Коментари Харесай

Облагородяват парковете на три села от Община “Родопи“

Кметът на “Родопи” Павел Михайлов подписа контракт с Държавна фирма “Земеделие “ за създаване и реорганизация на туристическа инфраструктура в селата Брестник, Крумово и Първенец.

Освен това по плана ще бъде подложен и информативен център в село Лилково, осведомят от общината.

Стойността на декларираните за финансиране разноски са в размер на 100 хиляди лв. без Данък добавена стойност. Проектът е тристранен сред “Родопи”, съдружие “МИГ- Перущица-Родопи” и Държавна фирма “Земеделие”.
свързани новини2051на 07.11.20211562на 01.04.2016
Дейностите по осъществяване на плана плануват благоустрояване на парк “Чинара” в село Първенец и парк “Могилата” в село Крумово.

Ще бъде реконструирано и парковото пространство зад храм “Свети Николай Чудотворец “ в село Брестник. Ще бъде сменена настилката, ще се направи ремонт на оградите и озеленяване.

В село ще бъде сложена дървена къща, в която да се показват рекламни материали, а локални производители ще могат да излагат продукцията си.

“Община “Родопи” се развива като туристическа дестинация за селски туризъм, учреден на културното благосъстояние, исторически монументи и прелестна природа. Проектът ще усъвършенства средата на живот в общината и ще подтиква локалното развитие”, разяснява кметът Павел Михайлов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР