Кметът на район „Западен“ Димитър Колев инспектира обновената кучешка площадка

...
Кметът на район „Западен“ Димитър Колев инспектира обновената кучешка площадка
Коментари Харесай

Обновиха кучешка площадка в “Западен“ СНИМКИ

Кметът на регион „ Западен “ Димитър Колев инспектира обновената кучешка площадка на улица „ Мащерка “. Тя бе осъвременена по план на Предприятието за ръководство на планове за запазване на околната среда към Министерство на околната среда и водите.



Площадката е разграничена на две – за огромни и за дребни кучета. Монтирани са нови уреди, като има естакада, скок с две равнища и тунел. Сложени са нови пейки и кошчета за боклуци, а към площадката е построена нова пътека. Цялото пространство е облагородено, засадени са и нови дръвчета към нея.



„ Кучешките площадки са значима част от парковата среда, която интензивно развиваме в регион „ Западен “. През последните години успяхме да изградим няколко нови – в парк „ Розариума “, в квартал „ Прослав “, направихме площадка и за дребни кучета в парк „ Ружа “. Ще продължим с развиването на тези пространства, тъй като те дават сигурност и успокоение както на стопаните, по този начин и на техните домашни любимци “, съобщи по време на инспекцията кметът на региона Димитър Колев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР