Кметът на район „Централен” Георги Стаменов вече е горд баща

...
Кметът на район „Централен” Георги Стаменов вече е горд баща
Коментари Харесай

Кметът на „Централен” Георги Стаменов черпи за трето дете

Кметът на регион „ Централен” Георги Стаменов към този момент е горделив татко на три деца. Малката София проплака тази заран в пловдивската клиника „ Селена” за всеобщата наслада в фамилията.

„ Красива е като майка си”, радва се на рожбата Стаменов. Бебето е 48 см и тежи 2920 грама.”И двете са здрави и се усещат отлично”, описа за „ Марица” районният кмет.

Георги и красивата му брачна половинка Мария имат още две деца – 12-годишен Костадин и 7-годишна Мария, която тази година е първокласничка. Запознати с кметското семейство настояват, че и двамата поставят огромни грижи за децата и с неспокойствие чакаха третото.

„ Семейството осмисля живота и ти дава сили и сила да промениш света към теб за положителното на поколенията.”, показа Георги Стаменов. Той пожелава на трите си деца здраве и храброст. „ Който има тези качества, ще успее в живота”, уверен е районният кмет.

Сред пловдивските кметове има още един татко на три деца. Това е зам.-кметът по обществена политика, юношески действия и спорт Георги Титюков, който се радва на огромния наследник и две близначки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР