Кметът на район Северен в Пловдив Ральо Ралев изглежда е

...
Кметът на район Северен в Пловдив Ральо Ралев изглежда е
Коментари Харесай

Случаят с кмета на район Северен в Пловдив прилича на сюжет от Апартаментгейт

Кметът на регион " Северен " в Пловдив Ральо Ралев наподобява е задържан по доста сходен подобен случай с този на някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева.
Според в. " Марица ", против Ралев е бил подаде сигнал от бизнесмена Здравко Ангелов, който е желал да строи 4-5-етажна постройка. Уж всичко с документите било наред, откакто районната администрация поискали корекции и те били направени, само че все пак нужната документи не била издадена. В последна сметка Ангелов получил препоръки да даде пари, с цел да тръгнат нещата и той решил да търси за помощ премиера Бойко Борисов, който пък упълномощил на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) да ревизира.
Отделно, в. " 24 часа " оповестява, че Ралев живеел в първокласен мезонет на бул. " 6 септември " №35А в Пловдив. Там полицията е направила обиск и импровизирано се оповестява, че е имало опит да бъдат заличени следи от наличието на Ралев.
Апартаментът е на седмия етаж и се състои от две жилища с обща повърхност 540 кв. м. Впоследствие е вдигнат още един етаж и по този начин парцелът се е трансформирал в мезонет. Върху покрива му има лятна тераса, която също се простира на 540 кв. м, обхващайки и прилежащата секция на постройката. На фотоси с дрон се вижда, че на терасата има джакузи, барбекю, градинска мебел. Спираловидни туи и друга зелена растителност, завършени по елегантен метод, ограждат терасата.
Луксозното жилище обаче се води на компания " Балканика " ЕООД, която е построила кооперацията. Фирмата има строителни планове в регион " Северен ". Твърди се, че Ралев живеел неотдавна в мезонета, като въпросът е по какъв начин със заплатата на областен кмет си го е разрешил, откакто квадратният метър в постройката коства от 850 до 1000 евро.
Засега Ралев остава в ареста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР