Кметът на район “Източен каза, че с ареста на се

...
Кметът на район “Източен каза, че с ареста на се
Коментари Харесай

Кметът на Източен: Връщаме се в най-мрачните комунистически времена

Кметът на регион “Източен " сподели, че с ареста на се връщаме в най-тъмните времена от времето на руския и комунистически режим. За Plovdiv24.bg Стоянов сподели, че карцерът е осъществен по Сталинистки – има човек - има проблем, няма човек – няма проблем.

“Така ли се вземат решение нещата по време на рецесии? Като арестуваш водача на най-голямата опозиционна партия, както бе задържан Навални в Русия. При състояние, че водачът на тази партия е управлявал толкова време и е потвърдил, че може да се оправя с рецесии. И вместо да му се потърси помощ за справяне с рецесията, когато той самият заявява, че може да даде и парламентарна поддръжка, с цел да се оправи България с рецесията, измежду нощ, по необходимост, той се арестува. Не знам какво му е неотложното. Връщаме се в най-мрачните комунистически времена, когато хората са били изкарвани от домовете си по тъмни доби ", сподели Стоянов.

Според него, " оттук насетне това държавно управление трябва да си даде оставката, защото потвърдиха, че не могат да се оправят с рецесията. Арестът им е, с цел да дадат представление на хората и да прикрият тяхната некадърност да се оправят с рецесията - нито с галопиращите цени, нито с инфлацията, нито с интернационалното състояние, нито с калпавата им коалиция, която не може да вземе нито едно решение ".

“Иска ми се да се върнем в нормалността, да знаем, че имаме сигурни приходи, да си плануваме отпуските, да има сигурност и непоклатимост. Вижда се, че с това ръководство всичко това не може да стане. Във всеки един бранш е несигурно ", добави. Той сподели още, че чака да излезе от ареста и това държавно управление да падне.

Според знакът, който страната ни дава, не е позитивен за Европа, а единствено за Изтока. Защото в Европа няма случай, в който един някогашен министър-председател да е задържан по показания на настоящ министър-председател. Това се е случвало единствено в Съветския съюз, в Русия, където бе задържан Навални.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР