Кметът на пловдивския район Северен“ инж. Ральо Ралев беше докаран

...
Кметът на пловдивския район Северен“ инж. Ральо Ралев беше докаран
Коментари Харесай

Ральо Ралев със смокинг и маратонки в съда

Кметът на пловдивския регион „ Северен “ инж. Ральо Ралев беше докаран преди минути в Специализирания съд в столицата, съобщи кореспондент на „ Марица “. Той дойде в съдената зала облечен в наследник смокинг, дънки и маратонки. В храма на Темида са и негови родственици.

В момента магистратите преглеждат подадената от юриста му Сузана Алекова тъжба против наложената мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Срещу районния кмет са повдигнати обвинявания за корупционни дейности и търговия с въздействие.

Съдиите ще прегледат и митинга на прокуратурата против стартирането под гаранция на посочения за съизвършител на Ральо Ралев Иван Делевски. Той беше освободен в подмяна на 60 000 лв..

Припомняме, че Ралев и Делевски бяха арестувани при спецакция на 30 май. Преди към 5 месеца строителен бизнесмен изискал позволение за градеж. Главният проектант на общината обаче почнал да го мотае, като след това му предложил разнообразни разновидности да си заплати. Строителният бизнесмен подал сигнал до премиера Бойко Борисов, а той надлежно до спецпрокуратурата и КПКОНПИ.

Така пет месеца Ралев и неговия другар били подслушвани, а съгласно прокуратурата в СРС-та има задоволително доказателства, че двамата са упражнявали напън над основния проектант, а след това било неизбежно и той да изиска рушвет от строителния бизнесмен.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР